...

... Zdroj: iStock.com

Test osobnosti: Představte si les a poznejte lépe sama sebe!

V lese můžete zažít dobrodružství, objevit perníkovou chaloupku, najít poklad nebo i sama sebe! Zkuste si s námi test osobnosti!

Máte dobrou představivost? Vyzkoušejte si test sebepoznání. V následujícím textu si vždy přečtěte otázku, zavřete oči a představte si scénu. Co nejvíce dopodrobna. Potom oči otevřete a zapiště si, co jste viděli, slyšeli a jak to na vás působilo. Až pak postupujte k další otázce.

Představte si les. Jak vypadá? Je temný, hluboký, velký, nepřehledný, světlý...? Jak se v něm cítíte?

V lese vede cesta. Jaká je? Úzká, široká, klikatá, kamenitá, do kopce, z kopce?

V lese je voda. V jaké formě? Jak na vás působí?

V lese je (nebo také není) někde zvíře, kterého se bojíte? Jak vypadá? Co dělá?

V lese je (nebo také není) někde zvíře, ke kterému se rádi tulíte? Jak vypadá? Co dělá?

V lese je (nebo není) zakopaná skrytá věc. Co je to?

Vyhodnocení:

Les je váš život a to, jak ho vnímáte. Ta cesta je cestou vaším životem. Byla rovná, nebo plná balvanů? Voda značí podíl emocí ve vašem životě a váš vztah k nim. Zvíře v lese, kterého se bojíte, značí podíl strachu ve vašem životě. Byl to jen pavouk, nebo rozzuřený medvěd, který stál přímo proti vám? Zvíře na tulení symbolizuje vztah k sexu. Ukrytá věc znamená něco ukrytého ve vás – byl to poklad, zásoby na horší časy, nebo nevybuchlý granát?

Test vyšel ve speciálu časopisu Moje psychologie s názvem Testy osobnosti. Baví vás zjišťovat, jací jste, a rádi si najdete čas o sobě přemýšlet? Časopis nabízí sto stran těch nejlepších testů. Jakou roli hrajete v svém životě? Čím je pro vás láska a co vás motivuje? To vše a mnohé další zjistíte ve speciálu.

Objednat si ho můžete přes SMS:

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

TESTYW mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: TESTYW Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 89 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.cz, www.platmobilem.cz.