...

... Zdroj: iStock.com

...
...
...
...
...
8
Fotogalerie

Test osobnosti: Co o vás prozradí váš vánoční stromeček?

Vánoční stromeček je vedle cukroví chloubou každé domácnosti. Někde se zdobí každý rok prakticky stejně, jinde dekorace sledují nejnovější trendy. Co na vás ale právě ozdobení vánočního stromečku může prozradit? Jaká je ve skutečnosti vaše osobnost?

Dokonale vyladěný

Ozdoby rozmístěné symetricky, barvy perfektně sladěné – váš stromek je dokonalý a právě takový chcete mít i svůj život. Výběr stromku je pro vás výzva, protože ne každý vyhoví vašim náročným požadavkům. Stejně tak přistupujete i k životním situacím. Do ničeho se nevrháte po hlavě, vše nejprve zanalyzujete a teprve potom navrhnete řešení. Dokonalé, pochopitelně.

...
... | Zdroj: iStock.com

Pokračování 2 / 7

Barevný a netradiční

Proč to nezkusit? To je motto vašeho života. Rádi cestujete, poznáváte nové lidi a zkoušíte nové věci. Co na tom, když zjistíte, že to není ono. Někde o kus dál na vás jistě čeká něco hezkého. Vaši přátelé na vás milují optimistický přístup k životu, jen někdy jim může být líto, že na ně nemáte tolik času, kolik by si oni představovali.

...
... | Zdroj: iStock.com

Pokračování 3 / 7

Mix stylů

Na vašem stromku najdeme ozdoby, které na něj ještě věšela babička. Pak pár dalších, co jste pořídili ve výprodeji v IKEA, řetězy, které vyrobily děti ve školce, svatý obrázek z dovolené v Itálii a tak dále a tak dále. Jste člověk, který ví, co chce. Nenecháte se ovlivnit okolím, vy máte ve svých prioritách jasno. To, co se vám líbí, klidně vpustíte do svého života, lhostejno, co si o tom myslí ostatní. Oporou vám jsou vaši nejbližší a pro ně jste také schopni obětovat své představy i pohodlí.

...
... | Zdroj: iStock.com

Pokračování 4 / 7

Bílá a stříbrná

Pokud na vašem stromku dominuje bílá a stříbrná, budete mít sklony k romantice a snílkovství. Díky své fantazii jste pro okolí zdrojem neuvěřitelné inspirace. K svému okolí přistupujete citlivě a většina lidí vás vyhledává v těžkých chvilkách, protože u vás najdou pochopení a útěchu.

...
... | Zdroj: iStock.com

Pokračování 5 / 7

Stromek v květináči

Malý stromek v květináči neznamená, že nesnášíte svátky. Spíš jste pragmatický člověk: Proč kupovat velký, když – a nyní doplňte sami. Stojí hodně peněz, stejně se potom vyhodí, děti už jsou veliké, zasadíme si ho na zahradu. Stojíte nohama na zemi, jste většinou klidní a nic vás nerozhází. Na okolí můžete občas působit trochu tajemně, protože si pustíte k tělu jen málokoho.

...
... | Zdroj: iStock.com

Pokračování 6 / 7

Umělý stromek

Umělý stromek vám dává jistotu, že bude každý rok na svém místě, každý rok bude vypadat stejně, dlouho vydrží a navíc neutratíte. Vy jistotu v životě potřebujete. Ráda jezdíte na stejná, prověřená místa, kupujete si stejný, ověřený střih šatů, v restauraci si vždycky dáváte smažák nebo těstoviny. Absolutně nesnášíte chaos, změnu nebo nutnost improvizovat. Vaše okolí přesně ví, co od vás může očekávat, a tak pro něj představujete stabilní ostrov uprostřed chaotického světa.

...
... | Zdroj: iStock.com

Pokračování 7 / 7

Extravagantní

Netradiční stromek si nedopřeje jen tak někdo. Vy ano, protože chcete slyšet: "Ty jo, tak to jsem fakt ještě nikde neviděl!" Jste rádi ve středu pozornosti, chcete být výrazní, jiní a vždycky o krok napřed. Potřebujete zaujmout a je vám jedno, že vaše návštěva po odchodu od vás ještě na schodech kroutí hlavou a říká, že ten stromek je fakt úlet a že jste se asi museli zbláznit. Přiznejte se: Vás to prostě těší.

...
... | Zdroj: iStock.com