...

... Zdroj: iStock.com

Psychologický test: Odhadnete z obrázku, jestli jde o rodinu?

Podívejte se na obrázek níže v článku a zkuste říct, která trojice podle vás netvoří rodinu. Na výběr máte ze tří možností a odpověď mnohé prozradí o vaší osobnosti.

Podívejte se na obrázek a zkuste odhadnout, která trojice netvoří rodinu.

...
... | Zdroj: BPŽ/archiv

Pokud je vaše odpověď 1:

Nejste moc rodinný typ a možná jste vyrůstali bez otcovského vzoru. Pokud jste si vybrali trojici číslo jedna, pak na ní otec působí, že ho rodina moc nezajímá, a matka před ním chrání dítě. Rádi pomáháte ostatním a pokoušíte se o pozitivní změny v životě jiných lidí, ale nejste si vůbec jistí, jak by měla vypadat skutečná rodina.

Pokud je vaše odpověď 2:

Jste skutečně osoba zapálená pro rodinu a rodinný život. Jste si silně vědomi důležitosti rodiny a vaše rodina je pro vás prioritou. Rodiče na obrázku se více zaměřují na sebe, žena má na sobě minisukni a otec vše tak trochu ignoruje. Věříte na stabilní a silné vztahy, manželství a chcete vytvořit šťastné prostředí pro všechny členy rodiny.

Pokud je vaše odpověď 3:

Tento obrázek ukazuje šťastnou a milující rodinu, dva rodiče, kteří mezi sebou mají krásný vztah a společně pečují o své dítě. Pokud se domníváte, že právě tato trojice netvoří rodinu, můžete mít v sobě zakořeněné nějaké traumatické zážitky, například v důsledku života v nefunkční rodině. Pokud byl jeden z vašich rodičů alkoholik nebo trpěl duševní chorobou, vaše mysl by mohla takový obrázek identifikovat jako falešný.