...

... Zdroj: Photo © Filmcoopi

Jumaji: Další level
Sněžná mela
Star Wars: Vzestup Skywalkera
...
Černé Vánoce
6
Fotogalerie

Prosincové filmové premiéry: Závěr Star Wars i nové Jumanji!

Co nám v prosinci nabídnou filmová plátna? Máme pro vás šestici filmů, ze kterých si rozhodně vyberete, ať už vyrazíte do kina se svým protějškem, přáteli nebo dětmi.

Film: Jumanji: Další level

Premiéra: 5. prosince

Žánr: Akční komedie

Režie: Jake Kasdan

Hlavní postavy nového Jumanji Martha, Bethany a Fridge se vracejí do hry, aby v ní našli Spencera, který záhadně zmizel. Spolu s nimi se do hry neplánovaně připojí také jeho dědeček. Jenže, hra se od doby, co v ní tahle čtveřice byla, dost změnila. Je o mnoho těžší. V Jumanji se totiž kromě nebezpečné džungle můžete dostat i do vyprahlé pouště nebo mrazivých hor.

Jumaji: Další level
Jumaji: Další level | Zdroj: Photo © Sony Pictures Entertainment

Film: Černé Vánoce

Premiéra: 12. prosince

Žánr: Mysteriózní horor

Režie: Sophia Takal

Mladá studentka je po nepříjemném zážitku naštvaná na všechny chlapy a její kamarádky ze školy ji v tom podporují. Kvůli své nevraživosti vůči opačnému pohlaví se stanou poněkud nepopulární. Ale to téhle skupince nevadí a těší se, až si společně užijí vánoční svátky ve vyprázdněném kampusu, protože téměř všichni jejich spolužáci odjedou za svými rodinami. Jenže žádná vánoční pohoda se nekoná! Začnou jim chodit divné smsky, jedna z nich zmizí a další je dokonce zavražděna. Skupina dívek se rozhodne bojovat, aby si zachránila život.

Černé Vánoce
Černé Vánoce | Zdroj: Photo © Universal Pictures

Film: Yao

Premiéra: 12. prosince

Žánr: Road movie

Režie: Philippe Godeau

Třináctiletý Yao žije v malé vesnici v Senegalu a je rozhodnutý udělat cokoliv pro to, aby se setkal se svým hrdinou, francouzským hercem Seydou Tallem, který v Dakaru představuje svou novou knihu. Yao se proto rozhodne, že uteče a vydá se sám do hlavního města. Podaří se mu překonat téměř 400 kilometrů, což na Seydu zapůsobí a rozhodne se chlapce odvést zpět domů.

...
... | Zdroj: Photo © Filmcoopi

Film: Sněžná mela

Premiéra: 12. prosince

Žánr: Animovaný

Režie: Aaron Woodley

Polární lišák Blesk je kurýr, který má sen stát se tím nejlepším na celé Arktidě. Při doručování své první zásilky se dostane do tajemné pevnosti, kde zjistí, že zlý Otto Von Walrus plánuje zničit celou Akrtidu. Spolu se svými přáteli se rozhodne zloducha zastavit!

Sněžná mela
Sněžná mela | Zdroj: Photo © Entertainment Studios Motion Pictures

Film: Star Wars: Vzestup Skywalkera

Premiéra: 19. prosince

Žánr: Dobrodružné sci-fi

Režie: J. J. Abrams

Ve strhujícím závěru Star Wars ságy se tradičně podíváme do předaleké galaxie, kde se odehraje finální boj za svobodu a zrodí se nové legendy.

Star Wars: Vzestup Skywalkera
Star Wars: Vzestup Skywalkera | Zdroj: Photo © Lucasfilm Ltd.

Film: Dokonalá lež

Premiéra: 26. prosince

Žánr: Drama

Režie: Bill Condon

Roy Courtnay je stárnoucí, ale šarmantní podvodník, kterého pronásleduje jeho temná minulost. Díky internetové seznamce se potká s bohatou vdovou Betty McLeish, snaží se získat si její přízeň a především její peníze. Brzy ovšem zjistí, že to, co pro něj byla pouhá hra, se mění ve skutečnost a on k Betty opravdu něco cítí. A to je pro jeho plán dost velký problém.

...
... | Zdroj: Photo © Warner Bros. UK