Dieta 01/22

Dieta 01/22 Zdroj: Ivy E. Morwen

„Naše těla, naše pravidla!“ vzkazují herečky Issová, Pagáčová a Doláková

Patricie Pagáčová, Klára Issová a Alena Doláková řeší rozdílné problémy, ale všechny ke svému tělu přistupují s láskou a respektem. Líbí se jim víc George Clooney, nebo Richard Gere? A zvládly by život bez sociálních sítí?

Jestli existuje ztělesněná pohoda a bezstarostnost, jmenuje se Patricie Pagáčová. Částečně se s ní narodila, částečně se ji naučila, když ve složitém období schytávala ošklivé komentáře na své tělo. Blbé období je dávno pryč. Patricie je aktuálně spokojená máma, jogínka a úspěšná influencerka. Z herečky v nekonečném seriálu je chameleonem showbyznysu, v němž se zítra může stát kýmkoli.

I herečka Klára Issová je v jednom kole, ještě předloni se takřka neuměla zastavit, nikdy si nesedla. Pak se jí svět otočil vzhůru nohama a ona si sednout musela. Nezastavila se sice, ale zpomalila. Zjemnila. Pochopila, že všechno už nemusí – a vlastně ani nechce – urvat silou. Že je fajn být dopoledne v pyžamu a že to nevadí.

Svou cestou k sebepřijetí si prošla také herečka, producentka a spisovatelka Alena Doláková. „F*ck what they think,“ stojí na její mikině v době rozhovoru a přesně podle tohoto hesla i žije. Pouští konvence a dává prostor všemu, co se hlavně v nás ženách snažila zadupat výchova nebo společenské předsudky. Jak náročná je to cesta, ukazuje na nejlepším příkladu – sama na sobě.

Celé rozhovory s Patricií Pagáčovou, Klárou Issovou a Alenou Dolákovou najdete v lednovém čísle časopisu Dieta. Koupit si ho můžete v on-line trafice iKiosek.cz. Dnes objednáte, zítra ho máte ve schránce. A doprava je zdarma!

Dieta 01/22
Dieta 01/22 | Zdroj: Ivy E. Morwen