VINNÁ KLOBÁSA V HOUSCE
4 porce
Příprava: 20 minut

500 g vinné klobásy, olej na smažení, 4 burgerové housky, 200 g červeného sterilovaného zelí, 2 jarní cibulky
Postup:
1. Klobásu nakrájejte na porce, zaviňte, spojte špejlemi a opečte z obou stran na pánvi zastříknuté trochou oleje.
2. Housky rozkrojte a řezné strany nasucho opečte. Zelí promíchejte s pokrájenou jarní cibulkou. Na spodní část housky dejte zelí, na ně klobásy, opět zelí a přiklopte.
Tip: Do burgerové housky můžete nandat leccos, zavinuté vinné klobásy si to přímo žádají. Je to efektní a strašně dobré.
Recepty na fazolové tacos, buřty na pivu v briošce nebo vepřo knedlo do ruky najdete v květnovém vydání magazínu F.O.O.D.!
Kupte si aktuální číslo přes sms: Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:
FOOD1805W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ
