Experimenty s ohněm a orgasmus v puse: 5 letních tipů pro zapálené foodies

2 min čtení

2 min čtení

Pandemická letargie je u konce a ve spoustě z nás se probouzí chuť zase objevovat nové podniky a jít vstříc netradičním zážitkům. Kam toto léto vyrazit za nezapomenutelným jídlem, vínem či gastronomických příběhem o třech dějstvích?

Ohnivý Camp Fuego

Školy vaření nejsou nic nového pod sluncem. Když během kurzu ale místo zástěry natáhnete rukavice a večer se u ohně zabalíte do deky s drinkem v ruce, je o zážitek postaráno. O jeden takový se postará kuchař Marek Pavala, který přišel s myšlenkou první outdoorové školy vaření v Čechách. Nečekejte zde ale žádné sporáky nebo mixovací roboty. Na Campu Fuego se totiž vaří na otevřeném ohni, a to pomocí technik, které mnohdy neznají ani ostřílení foodies. K vaření vám pak na baru umíchají rovnou i speciální koktejl na míru, a abyste večer nemuseli v dobrém rozpoložení řešit cestu zpátky domů, můžete na Campu přespat do druhého dne.

TIP NA VIDEO: Milujete grilování? Naučíme vás, jak připravit perfektní flank steak

Loading
Loading

Článek pokračuje v dalších kapitolách. >>>