Disney On Ice - Reach For The Stars

Disney On Ice - Reach For The Stars Zdroj: archiv firem

3.	Innogy Winter Run Brno
5.	David Koller – Jazz Dock Acoustic III.
Den, kdy se budu mít ráda
Jdeme se ledově bavit
 Severský film Woman at War
7
Fotogalerie

Akce v lednu: Vyrazte na severské filmy, winter run nebo si zvýšit sebevědomí

Že je v lednu po vánočních svátcích mrtvo a nic se neděje? Tak to rozhodně není pravda. Minimálně tyto lednové akce stojí za to navštívit. Vyberte si, co rozehřeje vás.

1. Scandi – současné severské filmy v Praze

Kdy: 10.1.–14.1. 2019

Kde: Kino Lucerna Praha

 Severský film Woman at War
Severský film Woman at War | Zdroj: archiv firem

Co uvidíte: Severské detektivky čtete jedním dechem, tak je čas vyrazit na pátý ročník přehlídky současných severských filmů SCANDI, který přináší do českých kin kvalitní výběr novinek i starších oblíbených titulů z islandské, dánské, švédské a norské produkce. Od 10. do 13. ledna nabídne v patnácti městech po celé republice dvě desítky filmů, z toho pět distribučních premiér. Vůbec poprvé budou mít čeští diváci možnost vidět skvělou islandskou tragikomedii ŽENA NA VÁLEČNÉ STEZCE, která čerstvě obdržela prestižní cenu LUX Prize.

Kromě tohoto filmu uvidíte dánskou tragikomedii Svátky klidu a míru, drama Goliáš režiséra Petera Grönlunda, komedii Amatéři režisérky Gabriely Pichler a rodinné drama A dýchejte klidně režisérky Ísold Uggadóttir, nejlepší evropský film roku 2017 – dánský Čtverec (režie Ruben Östlund) i další film režiséra Östlunda Vyšší moc, dále islandskou něžnou komedii Fúsi (režie Dagur Kári), švédského Muže jménem Ove (režie Hannes Holm), drsnou elegii O koních a lidech režiséra letošní novinky Žena na válečné stezce Benedikta Erlingssona a další…

Pokračování 2 / 5

2. Innogy Winter Run Brno

Kdy: 19.1. 2019 8:00-14:00

Kde: Sportovní areál Komec

3.	Innogy Winter Run Brno
3. Innogy Winter Run Brno | Zdroj: archiv firem

Co zažijete: Pro milovníky běhu, kteří chtějí něco zajímavého. Možná bude hromada sněhu nebo třeskutá zima, obojí činí tenhle běh zajímavým. Nebojte, zima vám nebude, po prvním kilometru vám bude horko. Můžete si vybrat z běhů na 4 km nebo 8 km. Očekávaný počet startujících je přes 1000. Startuje se v 11:30.

Pokračování 3 / 5

3. Džungle, která nespí

Kdy: 18.1.–30.3. 2019

Kde: Botanická zahrada Praha

Botanická zahrada
Botanická zahrada | Zdroj: archiv firem

Co uvidíte: V zimě je příroda v období spánku a většinou je všude sníh nebo bláto. Co se na chvíli přenést do tepla a rovnou do pralesa, a navíc v noci. Ve skleníku Fata Morgana můžete. Přijďte se projít džunglí, která nespí, a mrkněte na masožravky, baobaby a další nám neznámé rostliny. Pro velký zájem návštěvníků je nutná rezervace předem.

Pokračování 4 / 5

4. Den, kdy se budu mít ráda

Kdy: 26. 1. 2019

Kde: Atrium Flora

Den, kdy se budu mít ráda
Den, kdy se budu mít ráda | Zdroj: archiv firem

Co zažijete: Objevte v sobě ženu, objevte v sobě bohyni. Každá žena je krásná a zaslouží si cítit se dobře. Naším přáním je, aby se každá žena měla ráda, aby měla zdravé sebevědomí bez ohledu na věk, na to, zda má velikost S, nebo XL, bez ohledu na to, zda je svobodná, nebo rozvedená, maminka, babička, blondýna, či bruneta. Bez ohledu na cokoli, co nám společnost tak trochu diktuje. Mějte se ráda taková, jaká jste. Vezměte maminku, sestru, kamarádky nebo kolegyně a přijďte si užít krásný den ušitý na míru pro všechny ženy! Vstupné je již tradičně zdarma.

Na co se můžete těšit? Celou akci moderuje úžasná žena Mahulena Bočanová a zajímavým odpoledním programem vás provedou vzácní hosté jako Yvetta Blanarovičová a mnoho dalších. Nechte si poradit ohledně svého zdraví od praktických lékařů, psychologů a dermatologů, nutričních poradců, terapeutů, poradců zdravého životního stylu. Povzneste se nad problémy všedních dní s odborníky na životní harmonii, se spirituálními múzami. Nechte se rozmazlovat a hýčkat od profesionálních stylistů, kadeřnic a vizážistek.

Pokračování 5 / 5

5. David Koller – Jazz Dock Acoustic III.

Kdy: 30. 1. 2019

Kde: Jazz Dock Praha

5.	David Koller – Jazz Dock Acoustic III.
5. David Koller – Jazz Dock Acoustic III. | Zdroj: archiv firem

Co uslyšíte: David Koller s kapelou aktuálně velmi úspěšně koncertuje s akustickým aranžmá svých písní. Chcete-li zažít jedinečnou atmosféru komorního, přitom energií nabitého koncertu, na dosah kapele, pak neváhejte. V netradičním prostředí pražského jazzového klubu Jazz Dock se můžete těšit na písně jako Chci zas v tobě spát, Gypsy Love, Amerika a další hity Davida Kollera v jemnějším zvuku, ale se stejnou energií, na jakou jste u této kapely zvyklí.