Neděle

Neděle Zdroj: archiv firem

Sobota odpoledne
Sobota dopoledne
Pátek
Jak si sbalit na cesty efektivně
5
Fotogalerie

V jednom kufru vše na víkend. Jak si sbalit málo oblečení?

Víkendové  výlety, dovolená na tři dny, dvoudenní business trip... těšíme se, ale co si zas zabalit, aby toho nebylo moc. Také se vám stává, že balení na pár dnů vám zabere celý den a na cestu stejně tahnete třicetikilový kufr. Už to tak nebude. Využijte základní kousky šatníku, dobře zkombinujte a bude vám stačit příruční zavazadlo. Jak na to?

Na cesty preferujte minimalistický styl, neboť s ním dokážete velké efekty. Dokážete v něm sedět celý den, večer zvládnete večírek, odpolední procházku po městě a na cestu zpět budete zas zcela jinak oblečena.

Rady stylistek

Také jsem začínala s obrovským kufrem, ve kterém jsem vlastně nic nevezla. Inspiraci, jak své balení vylepšit, jsem našla u stylistky Petry Šestákové, která si zapisovala obsah zavazadel a pak si vytvořila seznam věcí, které opravdu nosila. Zkusila jsem to stejně a výsledek? Dva základní seznamy věcí uložených v počítači, na které se před cestou jen podívám a skládám do kufru. Ideální udělat si zimní a letní variantu. A od té doby, co mám dítě, jsem takový seznam vytvořila i pro dceru.

Pátek, sobota, neděle

Max dvoje boty. Jedny černé na podpatku a jedny pohodlnější tenisky. Základní černé kalhoty, krátkou bundu, elegantní sako, dvoje trička, kdy proužkované nikdy nezklame. Rozepínací kardigan a jemné šperky, jeden výrazný na večer. Kabelku jednu větší a crossbody psaníčko. A je to.

Pátek
Pátek | Zdroj: archiv firem

Sobota dopoledne
Sobota dopoledne | Zdroj: archiv firem

Sobota odpoledne
Sobota odpoledne | Zdroj: archiv firem

Neděle
Neděle | Zdroj: archiv firem

Víte, jaké kousky máte mít v šatníku. Módní blogerka vám poradí.

Video placeholde