Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Instagram.com/deadendhair

Trendy z Instagramu: Obočí ve tvaru rybího ocasu!

Instagramové trendy se mění jako na běžícím pásu! Jeden týden ovládne tuto sociální síť opálová barva vlasů, které předcházela jednorožčí mánie. Léto, které zaplavily fotografie plameňáků ve všech různých podobách, vám ani připomínat nemusíme. Ani na chlupaté nehty a barevné bambulky na očích jsme nezapomněli. A teď přichází další žhavý a dost bláznivý trend. Možná trochu výstřední, ale beauty influencerky ho milují. 

Ve světě Instagramu je pořádný blázinec a trendy týkající se právě obočí jsou na denním pořádku. Třeba o Vánocích jsme vám ukazovali hit sociálních sítí – vánoční zdobení obočí. Předtím to bylo obočí plné třpytek, načesané do tvaru peříčka nebo polepené kamínky. Nyní přichází takzvané "fishtail brows", tedy obočí, které svým tvarem připomíná rybí ocas.

Jako první se novým trendem na Instagramu pochlubila beauty guru Huda Kattan, která však záhy přiznala, že se jedná o dokonalý optický klam. Část obočí má zamaskovanou, aby vypadalo jako vyholené, a "ocásek" domalovaný tužkou.

Fishtail Brows 🐠 Which do you like better? 2 or 3? Edit by @skyzhighlight @skyzeditz They look nice on @dessimua & @hayley_bui but I feel I look like 😈😛 Are you guys digging this look? Y or N #hudabeauty

Příspěvek sdílený Huda Kattan (@hudabeauty),Úno 19, 2018 v 3:24 PST

Během pár hodin doslova zaplavily Instagram fotografie dívek a žen, které zkouší Hudu napodobit. Některé z nich si dokonce obočí skutečně vyholují, což vlastně není nic nového. Přerušované obočí bylo velkým hitem už v 90. letech. Tehdy ho proslavil rapper Vanilla Ice.

HAPPY 4th INDEPENDENCE DAY #proudtobeanamerican

Příspěvek sdílený Vanilla Ice ✅ (@vanillaiceofficial),Čec 4, 2015 v 5:46 PDT

Pokud ráda zkoušíte extravagantní trendy z Instagramu, je to pro vás zřejmě velká výzva. Doporučujeme ovšem vsadit jen na optickou hru, protože podobné hity mají velmi krátkou životnost a vyholené obočí vám bude dorůstat ještě dost dlouho poté, co "fishtail" bude dávno pasé.

As far as the latest brow trend goes, we say keep fishtails where they belong, as plaits 😂! Double tap if you agree. (Pics: @skyzeditz) #FishtailBrows #InstaBrows #BrowTrends #Brows

Příspěvek sdílený HD Brows (@hdbrowsofficial),Úno 26, 2018 v 1:42 PST

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!