.

. Zdroj: internal

Totální proměna: Které celebrity letos radikálně změnily účes?

Změna je život! Své o tom ví i slavné krásky, které se letos rozhodly osvěžit svůj účes. Některé kvůli filmové roli, jiné po rozchodu s partnerem a nebo zkrátka jen tak. Slušelo jim to víc před proměnou, nebo po ní?

Jako první šokovala loni svým ultra krátkým sestřihem Katy Perry, Cara Delevingne letos v květnu dorazila na Met Gala téměř plešatá. A boom klučičích sestřihů nekončí.Svých blonďatých loken se nedávno zbavila i herečka Kate Hudson. Ta přiznala, že je to kvůli velkému hudebnímu projektu, který chystá zpěvačka Sia.

O něco méně radikální změnu udělala třeba Selena Gomez, která v současnosti vsadila na svěží mikádo. Stávají se ovšem i opačné změny. Doslova ze dne na den se o několik centimetrů prodloužily vlasy herečce Halle Berry nebo její mladší kolegyni z branže Sarah Hyland.

Slavné krásky se ale pustily i do velké barevné revoluce. Blondýny už nechtějí být blondýny, tmavovlásky zase přestala bavit hnědá barva jejich vlasů. A pak jsou tu speciální případy jakoherečka Salma Hayek, která z kaštanově hnědé rovnou skočila do pastelově růžové.Odvážné! Posuďte sama, jestli jim to sluší více před velkou proměnou, nebo právě teď.

Na největší vlasové proměny letošního roku se podívejte do naší fotogalerie: