.

. Zdroj: internal

Neotřelé barevné kombinace, které musíte letos vyzkoušet!

Párování barev může váš outfit pozvednout o level výše, ale také ho úplně pohřbít. Právě proto je třeba vědět, které barvy spolu dokonale kooperují. Nebojte, nebudeme vám radit, že černá a bílá je super kombinace. Připravily jsme pro vás trochu nevšednější spojení barev, které ovšem funguje na výbornou!

Zelená a žlutá

Voňavá tráva a třpytivé sluneční paprsky jdou přece skvěle dohromady, tak proč by to nemohlo fungovat i v outfitu. Zelenou i žlutou můžete přizpůsobit svému vkusu. Kdo má raději teplejší tóny, může kombinovat khaki odstín s hořčicovým. Kdo se cítí lépe ve studených odstínech, může vsadit na citronově žlutou a trávově zelenou.

Článek pokračuje na další kapitole!

Pokračování 2 / 5

Bledě modrá & světle růžová

Pastelové tóny se k létu dokonale hodí. Navíc tyhle dvě barvy byly vyhlášeny institutem Pantone jako top odstíny roku 2016. A když se spojí, vytváří dokonalou harmonii. V tomto případě už si s odstíny příliš nehrajte. V tmavším provedení už jim to společně příliš neklape.

Pokračování 3 / 5

Královsky modrá & tyrkysová

Tohle spojení zní zvláštně, ale vypadá božsky! Kobaltově modrá je prudce elegantní, tyrkysová zase mladistvá a svěží a dohromady se skvěle doplňují. Pokud je pro vás tato kombinace příliš nápadná, můžete ji lehce "naředit" bílou. Na černou však v tomto případě zapomeňte!

Pokračování 4 / 5

Královsky modrá & korálová

Pokud jste si elegantní královsky modrý odstín zamilovaly, máme pro vás ještě jednu barvu, která společně tvoří sehrané duo. Je to korálová! Nebojte se přidat také bílou, vytvoříte tak novou a prozatím neokoukanou námořnickou kombinaci.

Pokračování 5 / 5

Fialová & korálová

Korálový odstín je v kurzu, a proto je další oblíbenou kombinací i spojení s fialovou. Ta je letos oficiální barvou roku, a tak společně tvoří opravdu silnou dvojku. Pokud je pro vás spojení dvou výrazných barev příliš výstřední, zaměřte se na detaily. K fialové halence si pořiďte korálový náhrdelník, náušnice nebo brož. I to se počítá!

Modernizovaná Škoda Fabia se představuje!