Meghan

Meghan Zdroj: profimedia.cz

Značky bot, na které nedá vévodkyně Meghan dopustit!

Vévodkyně Meghan se za poměrně krátký čas stala nejenom miláčkem Británie, ale také celosvětovou módní ikonou. Její šatník je pod přísným drobnohledem, a tak si Meghan nemůže dovolit žádný přešlap. Proto si oblíbila značky a návrháře, které jsou sázkou na jistotu. Víte, jaké jsou její nejoblíbenější značky bot?

Aquazzura

Italská značka Aquazzura doprovází Meghan téměř na každou důležitou společenskou událost. Boty této značky obula například na oznámení zásnub, ale také na své svatbě nebo během první královské tour po Austrálii. V portfoliu značky najdete klasické lodičky, zdobné sandálky, ale také kotníkové boty nebo vysoké kozačky.

Černé semišové lodičky s mašlí na patě, které Meghan obula hned několikrát, stojí 550 dolarů (cca 12 500 Kč).

Meghan
Meghan | Zdroj: profimedia.cz

Stejně jako Meghan si boty Aquazzura zamilovaly také modelky Poppy Delevingne nebo Gigi Hadid, herečky Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman nebo Salma Hayek a také zpěvačky Rihanna a Beyoncé.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@salmahayek wore our ‘Harlow Pearls Platform Sandal’ at the Serpentine Galleries in London. #AQUAZZURA

Příspěvek sdílený AQUAZZURA by Edgardo Osorio (@aquazzura),Říj 6, 2018 v 9:01 PDT

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 5

Sarah Flint

Značce obuvi Sarah Flint je Meghan věrná už dlouhá léta. Nosila ji dávno předtím, než se stala vévodkyní. Poté se její sbírka ještě více rozrostla. Mezi její nejoblíbenější patří hnědé kožené balerínky, které stojí 345 dolarů (cca 8 tisíc korun), hnědé páskové sandálky na ploché podrážce za 245 dolarů (cca 5500 korun) nebo černé semišové lodičky na širokém podpatku za 395 dolarů (cca 9 tisíc korun).

Meghan
Meghan | Zdroj: profimedia.cz

Značku Sarah Flint si oblíbily také modelky Cindy Crawford a Karlie Kloss nebo třeba zpěvačka Lady Gaga.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

The Jet Set Collection has officially landed. To celebrate, we're going to be giving away ten $400 Sarah Flint gift cards! Rules: Tag a friend, follow the brand, and comment with your favorite travel destination for a chance to win a gift card for you and your BFF. This way, you'll be ready to travel in style for your next getaway. *contest runs today through Friday* #walklikeawoman #madeinitaly #cindycrawford

Příspěvek sdílený Sarah Flint (@sarahflint_nyc),Říj 9, 2018 v 6:19 PDT

Pokračování 3 / 5

Stuart Weitzman

Snad každá celebrita alespoň jednou obula na červený koberec pár bot značky Stuart Weitzman (nosí je i vévodkyně Kate). A Meghan rozhodně není výjimka. Mezi její oblíbené patří rozhodně semišové nude lodičky za 398 dolarů (cca 9 tisíc korun), ale také temně fialové lodičky s nízkým a širokým podpatkem, které stojí 385 dolarů (cca 9 tisíc).

Meghan
Meghan | Zdroj: profimedia.cz

Nápaditou obuv Stuart Weitzman v poslední době nosily také zpěvačka Ariana Grande, modelky Priyanka Chopra a Gisele Bündchen a herečky Julia Roberts nebo Gwyneth Paltrow.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@gisele #inourshoes. #StuartWeitzman

Příspěvek sdílený STUART WEITZMAN (@stuartweitzman),Říj 18, 2018 v 7:00 PDT

Pokračování 4 / 5

Manolo Blahnik

Co spojuje seriálovou Carrie Bradshaw a vévodkyni Meghan? Obě zbožňují tvorbu španělského velikána Manola Blahnika. Meghan má klasické lodičky s jehlovým podpatkem a ostrou špičkou hned v několika barevných provedeních (černá, šedá, béžová, tmavě modrá). Ve sbírce jí samozřejmě nechybí ani ikonické lodičky se třpytivou obdélníkovou sponou.

Meghan
Meghan | Zdroj: profimedia.cz

Největšími milovnicemi Manolek jsou rozhodně šéfredaktorka amerického Vogue Anna Wintour, bývalá první dáma USA Michelle Obama, herečka a módní ikona Sarah Jessica Parker nebo zpěvačky Beyoncé a Rihanna.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#SoSTONED #RIHANNAXMANOLO collection available in store and online at www.manoloblahnik.com @badgalriri

Příspěvek sdílený Manolo Blahnik (@manoloblahnikhq),Čec 7, 2017 v 8:02 PDT

Pokračování 5 / 5

Veja

Francouzská značka tenisek nebyla doposud příliš známá, ale právě vévodkyně Meghan ji proslavila. Bílé tenisky s černě vyšitým znakem značky totiž obula během říjnové královské tour. Cenově dostupná značka se ihned stala jednou z nejprodávanějších.

Meghan
Meghan | Zdroj: profimedia.cz

Kromě Meghan si pohodlné a stylové tenisky Veja oblíbily také modelka Emily Ratajkowski nebo herečka Emma Watson.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

October means transitional-wear! The best cosy Cable knit sweater from @Zady. Its made from biodegradable, certified organic wool from non-mulesed sheep in Argentina and naturally coloured Alpaca from Peru (removing the need for chemical dyes). It was knitted just outside Los Angeles by a family run company. Zady’s (sometimes long) supply chains are a true example of how fashion companies can really become transparent and traceable. Trousers from a selection @therow made and produced in the US Trainers by @veja, who use innovative, ecological materials, working closely with the people who produce them to try and create economical, ecological and social difference. These trainers use recycled plastic bottles to create the upper, and #wildrubber to create the soles (#wildrubber is a project that seeks to increase the value of wild rubber to local tappers).

Příspěvek sdílený Rebecca Corbin-Murray (@rebeccacorbinmurray),Říj 4, 2016 v 11:58 PDT