.

. Zdroj: DEICHMANN

Zazařte jako Rita Ora!

#Radiate. Anglicky zazářit. Právě takové motto nese nová kolekce zpěvačky Rity Ory. Rita se tak svým fanouškům nově představuje také v roli módní návrhářky!

Nedávno jsme vám přinesli exkluzívní rozhovor s touto britskou star. V Berlíně totiž na konci srpna představila své „miminko“ – kolekci obuvi pro značku Deichmann. Světový styl je tedy nyní dostupný každé ženě. Vyberte si ze stylových modelů, které v sobě snoubí originalitu, nejnovější trendy a pohodlí. Pojďte s námi nakouknout do kolekce Rita Ora for Deichmann.

Zpátky do „devadesátek“

Patříte k milovnicím sportovní módy? Vydejte se zpátky v čase a osvěžte svůj podzimní šatník originálními chunky teniskami na vysoké podešvi z hvězdné kolekce. Okořeňte svůj městský look robustními modely v zářivých metalických odstínech nebo v teniskách zdobených zvířecími vzory a barevnými neonovými detaily.

.
. | Zdroj: DEICHMANN

S duší rockerky

Nebojte se ukázat, kým opravdu jste! Ukrýváte v sobě nespoutanou duši rockerky? Nechte svůj zevnějšek promluvit za vás! Odhalte své pravé „já“ v designové kotníkové obuvi nebo v nízkých kozačkách v rockovém stylu z kolekce Rita Ora for Deichmann! Podtrhněte svůj styl v modelech v imitaci zvířecí kůže nebo v obuvi v metalickém a lakovaném vzhledu, s efektními kovovými nýty a zdobnými přezkami.

.
. | Zdroj: DEICHMANN

Divoká šelma

Milujete osobitou a extravagantní módu? Kráčíte ráda mimo dav a poutáte na sebe veškerou pozornost? V tom případě je stylová obuv se zvířecím vzorem z kolekce slavné zpěvačky stvořená přímo pro vás! Dáte přednost elegantním lodičkám, kotníkové obuvi, nebo poutavým kozačkám nad kolena? Obujte si leoparda, hada nebo krokodýla a vykouzlete tak nepřehlédnutelný trendy look!

.
. | Zdroj: DEICHMANN

Párty diva

Chystáte se na večírek a přemýšlíte, co na sebe? Upřete svou pozornost na obuv! Buďte hvězdou večera v obuvi, kterou jistě Rita brzy vynese na pódium během svých show. Doveďte k dokonalosti jakýkoliv párty outfit díky nepřehlédnutelné třpytivé obuvi!

.
. | Zdroj: DEICHMANN