Zoë Kravitz

Zoë Kravitz Zdroj: Profimedia.cz

Slavné hvězdy zveřejňují žhavé fotky, aby nalákaly lidi k volbám

Jak přimět své fanoušky na Instagramu, aby věnovali pozornost volbám? Zaonačte to tak, že ve skutečnosti rozdáváte beauty a fitness rady a navrch přidejte fotku v bikinách. Alespoň tento trik nyní využívají americké celebrity, které chtějí podpořit Joea Bidena. 

„Takže. Řada z vás se ptala, jaká je moje rutina v péči o pleť: Začnu tím, že jdu co nejdřív volit Joea Bidena a Kamalu Harris a další demokratické kandidáty. Pak můžete zkusit třeba nějaký oční krém, pokud nemůžete spát z toho, že náš prezident je rasista,“ napsala na Instagram hvězda seriálu Sedmilhářky herečka Zoë Kravitz, kterou sleduje na 6 milionů lidí. A sklidila velký ohlas.

Jejím nápadem se posléze inspirovaly i další americké celebrity, například herečky Jenna Dewan nebo Lisa Rinna, které pro změnu lákaly pozornost fanoušků na snímky ve spodním prádle, respektive v plavkách, a příslib prozrazení, jak jedí a cvičí. Je to možná na pohled průhledný trik, jak přitáhnout fanoušky k vážnějším tématům, na druhou stranu je pravdou a každá celebrita vám to nejspíš potvrdí, že největší dosah mají sexy či jakkoli odhalující fotografie.

Zoë Kravitz využila i tento trik, a to na počátku září, kdy burcovala zejména voliče z Arizony, aby se nezapomněli registrovat k volbám. Za sexy fotkou na fanoušky čekala potřebná infografika. Následovaly ji Hailey Bieber v závěsu s Kylie Jenner, které rovněž zveřejnily své plavkové fotky a k nim nenápadně podsunuly komentář: „Už jste se registrovali k volbám?“

Jestli to zafunguje, uvidíme už po 3. listopadu. České celebrity mají alespoň inspiraci pro příští rok, kdy se u nás konají volby do Poslanecké sněmovny.