...

... Zdroj: profimedia.cz

...
...
...
...
...
8
Fotogalerie

Outfity 80. let v podání současných celebrit. Inspirujte se!

Trendy dřívějších let se neustále vrací. Aktuálně se nedá říct, že nejpopulárnější jsou zrovna ty z padesátých, sedmdesátých, nebo devadesátých let. Každé období má své klíčové kousky a některé z nich jsou aktuálně v kurzu. Co právě teď frčí z divokých osmdesátek?

Při vzpomínce na trendy z 80. let si vybavíme oblečení z Pomády, Dynastie, Discopříběhu nebo Kamaráda do deště. V aktuálních kolekcích jsou ovšem tyto trendy přizpůsobené dnešní době. Jsou tedy spíše inspirací než comebackem. Stále ale platí, že tyhle kousky jsou nápadné a jednoznačně s nimi vystoupíte z davu!

Vybraly jsme pro vás outfity s prvky osmdesátek, které nosí světové celebrity.

Claire Foy

Pastelový kalhotový kostýmek je jako vystřižený z 80. let, jen s tím rozdílem, že sako nemá výrazné vycpávky v ramenou a kalhoty nesahají až k pupíku. Kombinujte ho s basic tričkem a teniskami nebo klidně s krajkovým topem a lodičkami. Pokaždé může vypadat úplně jinak.

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Další outfity pro inspiraci najdete na dalších stránkách >>

Pokračování 2 / 7

Céline Dion

Kožené sako přepásané výrazným páskem je jedním z největších hitů aktuální sezóny. Stejně jako v osmdesátkách, tak i teď ženy ocení, když si mohou pomocí oblečení zvýraznit své ženské křivky. A pokud si rovnou troufnete na sako ve vínovém odstínu, budete nepřehlédnutelná!

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 3 / 7

Sarah Jessica Parker

Ledvinky jsou symbolem 80. i 90. let, ale koho by napadlo, že se jednou vrátí v takové míře, že je budou ty nejslavnější ženy nosit i na červený koberec? Taková kožená ledvinka je neuvěřitelně praktická, takže se ji nebojte zakomponovat třeba do svého outfitu na vánoční večírek.

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 7

Helen Mirren

Peplum volánek na topech a šatech, který zamaskuje větší bříško a krásně vytvaruje pas, byl v kurzu nejen v osmdesátkách, ale i před pěti lety. A už je zase zpět! Stejně jako elegantní kalhoty se širokými nohavicemi a čtvercové výstřihy.

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 7

Gwen Stefani

Sportovní větrovka, sladěné šusťáky, ledvinka – tak to je typický outdoorový outfit 80. let. Dnes má ale trochu jinou podobu. Šusťákové bundičky jsou více na tělo, nosí se k nim džíny, tenisky a třeba praktický batůžek.

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 6 / 7

Ashley Graham

Tak tohle je model jako vystřižený ze seriálu Dynastie. Balónových rukávů se rozhodně nebojte, protože v aktuálních kolekcích je seženete v mnohem decentnějším provedení, než jaké předvedla na červeném koberci modelka Ashley Graham.

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 7 / 7

Jaime King

Puntíky jsou symbolem osmdesátek, ale nebojte se, že byste v nich vypadala infantilně. Vsaďte na elegantní šaty (klidně s asymetrickým ramenem), přidejte pásek, psaníčko, lodičky a máte dokonalý outfit na vánoční i silvestrovský večírek.

...
... | Zdroj: profimedia.cz