HM x Love Stories

HM x Love Stories Zdroj: Archiv firem

Nová láska na obzoru! H&M chystá limitku spodního prádla se značkou Love Stories

Léto sice teprve oficiálně začalo, ale my už máme jeden malý důvod těšit se na srpen! 

Jestli bychom měli jmenovat jen jednu hodně aktuální značku cool & sexy spodního prádla, pak je to Love Stories. Zrodila se před pěti lety v Amsterodamu a k jejím ikonickým kouskům patří braletky a podprsenky bez kostic, zato s leopardím nebo hvězdičkovým vzorem, které vás nenechají na pochybách, že jsou předurčeny k tomu, aby prosvítaly zpod trička nebo vykukovaly z výstřihu. Trochu něžné, trochu punk, trochu sexy, trochu sporty, každopádně právě tahle značka teď udává styl v segmentu spodního prádla.

Pokud máte pocit, že už jste z takových kousků vyrostla, nevadí. Love Stories nabízí také vintage pudrové odstíny, jako jsou béžová, starorůžová nebo šedomodrá, samozřejmě doplněné krajkou nebo jemným květinovým vzorem. Braletky a kalhotky můžete navíc libovolně mixovat podle nálady nebo podle toho, co vám v ranním (či večerním) shonu přijde pod ruku. Pravda, velikosti jsou vhodné spíše pro menší prsa (maximum je košíček D), takže ženy, které potřebují lepší a větší oporu, zde nepochodí.

Breaking news; We started a love affair. LOVE STORIES x H&M #greatestcouple #instores #august9 #worldwide #collab #hm @hm #spreadthelove

Příspěvek sdílený Love Stories Intimates (@lovestoriesintimates),Čen 18, 2018 v 10:18 PDT

Na druhou stranu, spolupráce H&M a Love Stories přinese nejen limitku spodního prádla, ale i stylových pyžam, masek na spaní, ponožek a cestovních taštiček! Chybět nebudou tradiční hvězdičky, leopardí vzor, sportovní pruhy ani volánky. Takže diář do ruky a zapište si datum 9. srpna, kdy se kolekce Love Stories x H&M začíná prodávat!