.

. Zdroj: Profimedia.cz

.
.
.
4
Fotogalerie

Nenáviděné i zbožňované boty se vrací! Jaký se nosí tvar?

Mezi léty 2005 a 2010 jsme po nich toužily, protože je nosily tehdejší IT girls Sienna Miller a Kate Moss. Nadto byly pohodlné a překvapivě cool vypadaly v kombinaci se skinny džínami. Jenže pak jsme se jim začaly smát a to v podstatě trvá dodnes. Ale možná nás ten smích brzy přejde. Ikonické válenky Ugg totiž zažívají smělý comeback!

Modelka v pohodlném outfitu kráčí ulicí, v ruce drží kelímek s kávou a na nohou má válenky Ugg. To není jen výjev z roku 2005, ale i z toho loňského, kdy se tyhle kontroverzní boty začaly opět stávat součástí vycházkových outfitů slavných dam. A není divu, „covidový“ rok patřil v módě stylovým teplákovým soupravám, šatům, které vypadají jako noční košile, a funkčním sandálům, tak proč ne botám, které se proslavily tím, že se v nich nohy cítí jako v pelíšku?

Zajímavé je, že tento trend nevzešel z Instagramu, ale hezky postaru ho přikrmují paparazzi fotky celebrit. Mezi těmi, kdo oprašují slávu ikonických válenek, nechybí modelky Irina Shayk, Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Joan Smalls nebo Jasmine Tookes. Všechny navíc nosí jeden a tentýž model: Ultra nízké válenky, které posilují dojem, že jde spíš o domácí obuv.

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Na druhou stranu, tyto rozdíly jsou dávno setřené. Stačí se podívat na poslední fotografii a Hailey Bieber, která si vykračuje v plyšových pantoflích, jako by jen vyběhla před dům, když jí kurýr přivezl jídlo. A kdo z nás v poslední době podobný outfit neměl na sobě?