Bílý top se stahováním, Zara, 449 Kč

Bílý top se stahováním, Zara, 449 Kč Zdroj: archiv firem

Malé detaily, které promění obyčejné tílko i tričko ve žhavý trend!

Sezóna tílek, triček a lehkých halenek se kvapem blíží! Máme pro vás pár tipů, na jaké detaily se zaměřit, aby váš vršek odpovídal žhavým trendům a dominoval každému outfitu. 

Ozdobená ramínka

Zdánlivě obyčejné jednobarevné tílko se díky propracovaným ramínkům promění ve žhavý módní kousek. Nejlepší kombinací jsou žebrované topy s korálkovými ramínky, ale skvěle fungují i klasická tílka například se spletenými ramínky do copánku. Společně s padnoucími džínami a stylovými teniskami vytvoří váš nejoblíbenější letní outfit.

Top s ozdobnými ramínky, Mohito, 499 Kč
Top s ozdobnými ramínky, Mohito, 499 Kč | Zdroj: archiv firem

Mašle

S ramínky se dá vyhrát různě! Neméně efektní jsou nejrůznější mašle a uzly, které stejně tak z jednoduchého topu vytvoří nepřehlédnutelný kousek. Hravě nahradí i jakékoliv doplňky, takže pokud si nepotrpíte na náušnice nebo náhrdelníky, ozdobné mašle na ramínkách je zastoupí.

Top na ramínka s mašlemi, Mango, 599 Kč
Top na ramínka s mašlemi, Mango, 599 Kč | Zdroj: archiv firem

Stahování

Dalším obrovsky efektním detailem je stahovací šňůrka, které může zdobit top na boku, v dolní části uprostřed nebo klidně i na rukávech. Je to jen jednoduchá šňůrka provléknutá tunýlkem, která látku nakrabatí. Jednoduché, ale velmi působivé!

Bílý top se stahováním, Zara, 449 Kč
Bílý top se stahováním, Zara, 449 Kč | Zdroj: archiv firem

Odhalená záda

Tílka, topy i halenky s odhalenými zády vypadají naprosto fantasticky! Narozdíl od vršků s klasickým výstřihem vepředu jsou mnohem rafinovanější a univerzálnější. Můžete je nosit k džínám a teniskám, ale i pouzdrové sukni a lodičkám. Jen pozor na podprsenku! Ideální je nenosit žádnou. Pokud si netroufnete, pořiďte si samodržící, která nebude ve výstřihu na zádech vidět.

Triko z žebrovaného úpletu, HM, 399 Kč
Triko z žebrovaného úpletu, HM, 399 Kč | Zdroj: archiv firem