.

. Zdroj: UTOPY wear

Dámské mikiny konečně vypadají fashion

Díky značce Utopy zcela změníte pohled na dámskou mikinu. Mikiny milujeme, ale většina z nich je spíše funkční než módní. Za novou značkou však stojí čeští designéři, kteří se rozhodli s pověstí mikin rázně zatočit. Teď z nás dělají módní ikony, a je jedno, jestli si je oblečeme jako sportovní či volnočasové mikiny.

Dámské mikinyUtopy jsou fascinujícím designovým kouskem v šatníku. První, díky čemu vás tato mikina s kapucí okouzlí, budou její barvy a vzory. Budete v ní nepřehlédnutelnou, nabije vás pozitivní energií a udělá z vás fashion star. Nestačí vám to? Dobře děláte, že se nespokojíte pouze s pěkným designem. A stejně tak k tomu přistoupili i designéři značky. Vsadili totiž i na perfektní funkční vlastnosti těchto krásek.

Mikina, která sedne

Střihy mikin jsou promyšleny, nijak neomezují v pohybu, současně však nabízí ženským křivkám slušivou fazónu. Chytré řešení přináší i kapuce. Nemusíte se bát, že vám zničí účes, díky všité síťce je velice šetrná k našemu účesu. Takže konečně budete mít fashion kousek s kapucí, která se dá nosit.

.
. | Zdroj: UTOPY wear

Made in Czechia

Utopy jsou mikiny, na kterých nenajdete žádné všité etikety. Nic vás tedy netlačí ani nedře na kůži. Nejde též o žádnou čínskou výroby. 3D mikiny s nádhernými potisky navrhli čeští designéři a ušily české švadlenky. Látka pochází od našich sousedů, ze Slovenska, a má vynikající funkční vlastnosti i při náročnějších sportovních výkonech.

Bojíte se, že takto krásné potisky nemohou dlouho vydržet?

Nemusíte. Díky speciální technologii tisku vydrží potištěné mikiny jako nové i po několik let. Barva se nevypere ani nevybledne používáním. Mikiny Utopy budou nádherně zářivé a svěží za rok, za dva i za pět let. Možná že jde o dražší kousky, než za kolik byste je koupily někde na Aliexpressu, ale kvalitou a designem jsou naprosto nesrovnatelné. Nekupujete si levnou fast fashion, ale kvalitní českou slow fashion.