...

... Zdroj: profimedia.cz

Trendy džíny na podzim a zimu: Vrací se plísňáky i patchwork!

Jak nejlépe snést smutné loučení s letními šaty? Pořiďte si zbrusu nové džíny podle posledních trendů! Víme, které budou na podzim i v zimě v kurzu. 

Džíny jsou základem šatníku. Klasické tmavě modré s rovné střiženými nohavicemi ani černé skinny pravděpodobně nikdy nevyjdou z módy, ale i taková klasika podléhá aktuálním trendům. K nestárnoucím džínám, které můžete nosit celoročně a prakticky kamkoliv, si letos musíte pořídit alespoň jedny, které jsou sezónním hitem. Po kterých se právě teď vyplatí sáhnout?

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 7

Džíny s lampasem

Trend barevných lampasů se plynule přemístil ze sportovních kalhot (vintage tepláků) právě na džíny. Boční pruhy přidávají klasickým džínám na ležérnosti. Můžete je barevně ladit se zbytkem outfitu. Například k džínám s červenými lampasy obléknout červenou péřovou bundičku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Go faster... #screamifyouwannagofaster #topshopjeans #topshopstyle #sidestripejeans #springstyle #sportychic #denimstyling #jeanswithatwist #theeverydaystylistuk photo @topshop

Příspěvek sdílený Tessa Finch (@theeverydaystylistuk),Dub 4, 2018 v 4:24 PDT

Pokračování 3 / 7

Plísňáky

Ohlašujeme velkolepý návrat dalšího trendu z 80. let. Milované i nenáviděné plísňové džíny jsou zpět! A to v takové míře, že je do svých kolekcí zařadila třeba i Stella McCartney nebo Miu Miu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#isabelmarant #paris #metallics #silver #fashion #fashionblogger #ss19 #denim #acidwashjeans #instafollow #instafashion #instafollowme #catwalk

Příspěvek sdílený eatstyletravelblog (@eatstyletravelblog),Říj 2, 2018 v 2:18 PDT

Pokračování 4 / 7

Patchwork

Džíny sešité z různých odstínů denimu (na konci nohavic klidně rozpárané) jsou dalším obrovským hitem. Čím více budou vypadat jako poděděné po vaší mamince nebo vintage úlovek ze second handu, tím lépe!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

This angle and lens makes my feet look huge, but I'm kinda into the shot anyway 📸😂 There's a NEW BLOG POST up today for all you skincare and makeup lovers out there — I'm sharing a beauty haul featuring some of my most repurchased items (including my holy grail foundation and powder combo) + some new products I’m testing! Link in bio.

Příspěvek sdílený Abby Saylor Armbruster (@abbysaylor),Kvě 9, 2018 v 9:06 PDT

Pokračování 5 / 7

Široké ohrnutí nohavic

Trend, který si snadno můžete vytvořit sama doma ze svých oblíbených džín. Nápadné ohrnutí se nosí jak na úzkých nohavicích, tak i na těch rovných nebo širokých.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Happy 4th of July ❤️ AG. Sneak peak of our FW18 editorial.. coming soon. #morethandenim

Příspěvek sdílený AG Jeans (@agjeans),Čec 4, 2018 v 5:55 PDT

Pokračování 6 / 7

Dlouhá délka

Pokud v zimě nesnesete odhalené kotníky, možná vás zaujme další trend, kterým jsou naopak super dlouhé nohavice (vpředu mohou mít rozparek). Takové kalhoty už s předstihem nosí například Victoria Beckham.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

New VVB Denim has arrived - visit my stories and swipe up to shop! x VB #VVBPreAW18 victoriabeckham.com

Příspěvek sdílený Victoria Beckham (@victoriabeckham),Čen 3, 2018 v 9:58 PDT

Pokračování 7 / 7

Široké nohavice

Mom jeans, které ovládly loňskou sezónu, letos vystřídaly tříčtvrteční kalhoty se širokými nohavicemi. Ty mohou být střižené rovně a nebo se směrem dolů lehce rozšiřovat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

• Black & Blue • • • • #fallfashion #falloutfits #ootd #fallootd #jeans #jean #denim #jeansoutfit #fall #fashion #fashionblogger #beauty #cute

Příspěvek sdílený Cool Girl Chic (@cgcvision),Říj 14, 2018 v 7:30 PDT