Video placeholde

Vyhrajte boj se známkami stárnutí! Poradíme vám, jak na to

Každou ženu s přibývajícím věkem začne trápit suchá a citlivá pleť. Zastavte projevy stárnutí pleti efektivně a rychle! Vyzkoušeli jsme pro vás kosmetiku francouzské značky VICHY. Co po měsíčním testování říkají naše čtenářky?

Během menopauzy se tělo potýká s mnoha změnami. Jednou z těch nejvíce pociťovaných je změna v kvalitě pokožky, což způsobuje pokles hormonů, jež se dříve o zdraví pleti staraly. Kontinuální denní péče je jediným východiskem, jak si zdravou pleť zachovat i po menopauze. Společně s našimi čtenářkami jsme pro vás otestovali produkty značky VICHY, které stárnutí pleti dokážou zabránit.

Dopřejte své pleti kvalitní péči

Denní a noční balzám NEOVADIOL MAGISTRAL obsahuje vedle kyseliny hyaluronové a proxylane komplexu také vyživující omega mastné kyseliny a obnovující přírodní olej. Je určen všem ženám po menopauze, které trpí ztrátou hustoty pleti, znecitlivěním a vysušením. Zlepšuje pevnost a vláčnost pleti a přináší jí pohádkový komfort.

NEOVADIOL MAGISTRAL
NEOVADIOL MAGISTRAL | Zdroj: VICHY

Denní krém NEOVADIOL PHYTOSCULPT je zpevňující a remodelační péče, která cílí na krk, dekolt a kontury obličeje. Zlepšuje hustotu pleti, vypíná ji a hydratuje.

Všechny výrobky značky VICHY obsahují vodu sopečného původu, jež svým minerálním složením efekt ještě znásobí.

NEOVADIOL PHYTOSCULPT
NEOVADIOL PHYTOSCULPT | Zdroj: VICHY

Co řekly čtenářky po měsíčním užívání?

Radce se krém velice líbil. Chválí jeho hydratační účinky a rychlost vstřebávání. Pleť zůstane nevysušená po celý den.

Jarmilu krém Neovadiol příjemně překvapil: „Mám citlivou pokožku, takže si krémy vybírám opatrně, ale s balzámy a krémem NEOVADIOL jsem neměla žádné problémy. Moji pokožku naopak uklidnil. Pleť je hezky vláčná a mám pocit, že hydratuje více než produkty, které jsem zkoušela dříve. Určitě doporučuji vyzkoušet!“

Mirka chválí příjemnou vůní a pocit svěžesti.

Andrea po používání pocítila znatelné zlepšení své pokožky. „Krém krásně voní a zároveň na něj nemám alergii jako na jiné krémy. Naprosto splňuje moje očekávání a vřele ho doporučuji.“