.

. Zdroj: WhitePress

TOP 6 věcí, které by měla mít ve své kabelce každá žena: tenhle seznam vás překvapí!

Zlé jazyky říkají, že v dámské kabelce najdete skoro všechno - od hygienických prostředků po šroubovák. Jenomže každá žena moc dobře ví, že se nic neděje náhodou - proto během dne používá všechny věci, které ve své kabelce má! Znáte to, bez skutečných pokladů je prostě nemožné se obejít. Podívejte se na výběr těch úplně nejdůležitějších must-have věcí.

1. Peněženka

Peněženka má v dámské kabelce výsadní postavení, však co bychom dnes dělali bez platební karty a hotovosti! V moderním světě lze kartu použít v každém obchodě, hotovost může být vhodnější pro platby například v autobuse nebo taxíku. Do peněženky se ale vejde věcí… Vizitky, prsteny, poznámky, fotografie milovaných a blízkých. Styl a materiál peněženky by měl odpovídat stylu kabelky. Pro harmoničtější efekt se peněženka vybírá podle barevné kombinace kabelky.

2. Oblíbený parfém

V kabelce byste vždy měli mít miniaturu své oblíbené parfémové vody. Po oblíbené vůni nezůstane na konci dne ani stopa, malá lahvička oblíbeného parfému je proto nezbytná. Hodit se bude po cvičení, před obchodním jednáním, nebo když se chystáte na rande. Mějte na paměti, že všeho moc škodí - silná a bohatá vůně by neměla obtěžovat okolí. Díky jemným tónům vůně bude dáma atraktivnější.

.
. | Zdroj: WhitePress

3. Make-up

Málokterá dívka si nedokáže představit svůj život bez kosmetiky, tu je vhodné uchovávat v miniaturní kosmetické taštičce. Rtěnka, balzám na rty, pudr, řasenka, oční linka a tvářenka jsou její základní součástí. Balzám chrání jemnou pokožku rtů před větrem, letním teplem nebo mrazem. Pudr odstraní mastný lesk a skryje drobné nedokonalosti pleti. Kapesníky a vlhčené ubrousky také najdou své uplatnění.

4. Vždy upravená

Nezapomeňte na hřeben. Majitelky hustých dlouhých vlasů vědí, že jim během dne rozhodně bude k užitku. Koneckonců, skutečná žena se stará o vzhled svých vlasů během celého dne, bez ohledu na povětrnostní podmínky. Krátké vlasy snadno rozčešete dřevěným hřebenem, ty dlouhé pomocí rovného plochého kartáče.

5. Krásné nehty jsou základ

Elegantně upravené nehty jsou vizitkou každé ženy. Pilník na nehty vám pomůže upravit tvar vašich nehtů kdykoliv během dne. V kabelce nezabere mnoho místa a svou užitečnost vám mnohokrát splatí.

6. Krabička poslední záchrany

Prostředky osobní hygieny. Každá dívka by ve své kabelce vždy měla mít několik menstruačních vložek nebo tamponů. Ty by měly být v kabelce skryty v kapse na zip, abyste se vyhnuli nepříjemným situacím. Nezabírají mnoho místa a mohou být užitečné i pro kamarádku.