Pěstící šampon pro dlouhé vlasy, Alcina, 350 Kč/250 ml

Pěstící šampon pro dlouhé vlasy, Alcina, 350 Kč/250 ml Zdroj: archiv firem

Krém na ruce V Srdci Jedlového Lesa, Yves Rocher, 99 Kč/75ml
Multifunkční rozjasňující paletka, Dermacol, 399 Kč
.
Lifting sérum Magical Supreme pro všechny typy pleti, Nuance, prodává drmax.cz, 699 Kč/30 ml
...
7
Fotogalerie

Prosincové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Našly jsme pro vás prosincové kosmetické novinky, které potěší nejen vás, ale i vaše blízké pod stromečkem. Vyberte si!

Maska na vlasy, Voono

Nošením čepice se nám vlasy rychleji mastí, a to nemluvíme o jejich stavu způsobeným zimou, deštěm, mrazem a větrem. Proto je potřeba se o vlasy víc než kdy jindy starat. Zkuste na to jít přírodní cestou. Maska Hair of Gaurí obsahuje blahodárné bylinky, které vás zbaví všech potíží s vlasy. Stačí jen dodržovat přesný postup, zhruba čtyři lžíce (na dlouhé vlasy) prášku zalijte vodou o teplotě maximálně 30 °C a vytvořte kašičku. Tu pak naneste na pokožku hlavy, ke kořínkům a zbytky na délky i konečky. Nechte působit alespoň 30 minut! Již po dvou aplikacích jsem se úplně zbavila lupů, které mě už delší dobu trápily, a vlasy mi mnohem méně elektrizují než dříve.

Maska na vlasy Hair of Gaurí, Voono, prodává jannami.cz, 319 Kč/100 g
Maska na vlasy Hair of Gaurí, Voono, prodává jannami.cz, 319 Kč/100 g | Zdroj: archiv firem

Pěstící šampon pro dlouhé vlasy, Alcina

A u péče o vlasy ještě chvilku zůstaneme. Novinka od Alciny, která je určena speciálně pro dlouhovlásky, je totiž naprosto skvělá. Nová edice obsahuje pěstící šampon, vyhlazující kondicionér a dvoufázový sprej. Šampon obsahuje keratin, který vlasy vyrovnává, posiluje a opravuje. Hydrataci pak zajišťuje obsažený panthenol, který zároveň zklidňuje pokožku hlavy a usnadňuje rozčesávání.

Pěstící šampon pro dlouhé vlasy, Alcina, 350 Kč/250 ml
Pěstící šampon pro dlouhé vlasy, Alcina, 350 Kč/250 ml | Zdroj: archiv firem

Multifunkční rozjasňující paletka, Dermacol

Líčení na vánoční večírek nebo silvestrovskou párty vám rozhodně usnadní multifunkční paletka od Dermacolu, která v sobě ukrývá bronzer, dva různé rozjasňovače a tvářenku. S touhle paletkou si vykouzlíte originální párty líčení raz dva. Navíc má speciální třpytivý obal a krásně voní!

Multifunkční rozjasňující paletka, Dermacol, 399 Kč
Multifunkční rozjasňující paletka, Dermacol, 399 Kč | Zdroj: archiv firem

Liftingové sérum, Nuance

A teď něco pro naši pleť! Sérum od Nuance díky vysoké koncentraci extraktu z plodu arganovníku vypíná a výrazně vyhlazuje pleť. Má příjemnou máslovou texturu, díky které se příjemně nanáší. Vtírejte ho krouživými pohyby, dokud se úplně nevstřebá. Pro perfektní výsledek ho aplikujte na vyčištěnou pleť jednou denně, ideálně ráno. Když se vstřebá, naneste na něj ještě denní krém.

Lifting sérum Magical Supreme pro všechny typy pleti, Nuance, prodává drmax.cz, 699 Kč/30 ml
Lifting sérum Magical Supreme pro všechny typy pleti, Nuance, prodává drmax.cz, 699 Kč/30 ml | Zdroj: archiv firem

Zvláčňující krém na obličej a oči, Santo Volcano

Tím ideálním denním krémem může být třeba hydratační krém na obličej i oči od značky Santo Volcano, která je u nás naprostou novinkou. Sopečná kosmetika ze Santorini je vhodná především pro citlivou pleť, atopiky i ekzematiky. V nabídce mají pleťovou, tělovou i vlasovou kosmetiku a dokonce i pánskou řadu. Hydratační krém vám zajistí celodenní péči i hydrataci. Především v zimě, kdy je pokožka velmi vysušená, ji dokáže spolehlivě pomoci.

.
. | Zdroj: archiv firem

Krém na ruce, Yves Rocher

A na závěr novinka od značky Yves Rocher, která přináší rovnou dvě zimní limitované edice – V srdci jedlového lesa a První vločky. Obě kolekce obsahují sprchový olej i gel, tělové mléko nebo například krém na ruce, který byste v zimních měsících měla mít neustále při sobě. Tento s vůní dřeva a citrusů je ideální třeba do kabelky nebo do práce, protože se rychle vpíjí do pokožky a nezanechává žádný mastný film.

Krém na ruce V Srdci Jedlového Lesa, Yves Rocher, 99 Kč/75ml
Krém na ruce V Srdci Jedlového Lesa, Yves Rocher, 99 Kč/75ml | Zdroj: archiv firem