...

... Zdroj: iStock.com

Nejkrásnější vánoční manikúra z Instagramu

Potrpíte si na kreativní manikúru? Pak si rozhodně nenechte ujít inspiraci na tu vánoční. I kdyby jen pro potěchu oka. 

Vánoční manikúra samozřejmě není žádná povinnost, bohatě stačí nalakovat si nehty načerveno. Anebo nazeleno, pokud byste chtěla nějaký zajímavější odstín. V krajním případě je člověk rád, že vůbec během přípravy bramborového salátu či balení dárků najde minutku na úpravu nehtů. Přesto pokud byste se chtěla zasnít, mrkněte na následující výtvory, které jsme pro vás našli na Instagramu. Třeba najdete inspiraci pro svou manikérku. Anebo si takto můžete ozdobit jen jeden prst a zbytek normálně nalakovat.

V tradičních barvách

Jak jsme již zmínili – červeným nebo zeleným lakem nic nezkazíte. Ale také s nimi můžete kouzlit vánoční motivy, jako třeba zelené větvičky, lístky cesmíny, kuličky ilexu...

Pokračování 2 / 3

Zlatá a třpytivá

K tradičním vánočním barvám patří také zlatá a stříbrná, což opět otvírá skvělé možnosti pro kreativní manikúru. Od motivů hvězd po abstraktnější třpyt, ve kterém se ztratí i nějaké ty chybičky.

Pokračování 3 / 3

Minimalistická

Předchozí kreace byly přece jen složitější a jen tak sama doma je zvládnete, jen pokud už máte zkušenou a pevnou ruku. Proto jsme pro vás vybrali i jednodušší motivy a způsoby lakování. Profesionální manikérky jako Betina Goldstein experimentují i s částečným lakováním. A pokud přesto toužíte po vánočním motivu, můžete si (podobně jako u tetování) vybrat jen jednoduchou hvězdičku.