Dodejte pleti koncentrovanou péči.

Dodejte pleti koncentrovanou péči. Zdroj: Český národní podnik

Nedělejte si vrásky z vrásek! Pomůže vám pleťový booster

Slovo na šest písmen, které děsí snad každou ženu? Vrásky! Vrásky však nejsou synonymem stáří, značí moudrost, zkušenosti a různorodé životní cesty. Mimické vrásky a vrásky smíchu jsou součástí tváře nositelky a vpisují jí do obličeje rysy její povahy a emoce. Bohužel více než zápisník životních zkušeností je vnímáme negativně, jako důkaz přibývajících let na naší tváři…

Patříte k ženám, které okamžitě vyhlašují boj sebemenší rýze v obličeji? Zapomeňte na invazivní zákroky a zázračné krémy slibující nemožné na počkání. Máme pro vás řešení! Reprezentanta anti-agingových moderních kosmetických trendů a současný hit v péči o pleť. Unikátního pomocníka, který je doslova nabitý vysokým obsahem přírodních aktivních látek pro omlazení pleti. Už víte, co vaše pleť skutečně potřebuje? Seznamte se s pleťovým boosterem od české značky Manufaktura!

Pleťový booster Manufaktura.
Pleťový booster Manufaktura. | Zdroj: Český národní podnik

Mimořádně koncentrovaná péče

Ačkoliv se jedná o velmi lehké sérum bez parfemace, jeho síla spočívá v silné koncentraci velmi účinných ingrediencí (93,9 % je přírodního původu). Obsažený olejový extrakt ze světlice lékařské bohaté na omega 6 mastné kyseliny společně s extraktem z plamatky zelné, kozince blanitého a koenzymu Q10 dlouhodobě redukuje vrásky.

Booster obsahuje sedmikráskový extrakt.
Booster obsahuje sedmikráskový extrakt. | Zdroj: Český národní podnik

Kyselina hyaluronová má výjimečnou schopnost vázat na sebe vodu a poté ji postupně uvolňovat, díky čemuž poskytuje pleti okamžitý lifting a zvyšuje její pružnost. Ceramidy obnovují ochranné vrstvy pokožky a výrazně přispívají dlouhodobé hydrataci. Zklidňující účinek a ochranu před nepříznivými vlivy slunečního záření dodává extrakt z mořské řasy Laminaria Ochroleuca. Mezi další mimořádně prospěšné látky pro zvláčnění a hydrataci patří růžová voda, sedmikráskový extrakt a přírodní oleje.

Výsledky potvrzené klinickou studií

Že se jedná o skutečně mimořádný produkt, dokazuje i klinická studie provedená Státním zdravotním ústavem v Praze. V problematice redukce vrásek bylo prokázáno významné vyhlazení vrásek až o 64,5 %, 95 % žen zaznamenalo redukci vrásek. V oblasti hydratace pleti bylo prokázáno významné a dlouhodobé zvýšení hydratace až o 10,7%.

93,9 % ingrediencí je přírodního původu.
93,9 % ingrediencí je přírodního původu. | Zdroj: Český národní podnik

Vyzkoušejte intenzivní 28denní pleťovou omlazující a hydratační kúru! Dopřejte si ji ideálně 2x ročně – s příchodem jara a podzimu je na ni ten správný čas. Pleťový booster aplikujte vždy na čistou pleť. Ráno vmíchejte 1 kapku boosteru do svého denního krému a jemně vmasírujte. Večer aplikujte 4 kapky jemným vklepáním do pleti - při aplikaci věnujte zvýšenou pozornost okolí očí a rtů, následně použijte Váš standardní noční krém. Pro dosažení nejlepšího výsledku aplikujte co nejčastěji úsměv, právě ten nejvíce podpoří vaši krásu. Nezapomínejte na něj...

Na nejčastější otázky odpovídá vedoucí vývoje značky Manufaktura Ing. Eva Horčíková:

Jak dlouho vydrží efekt získaný intenzivní 28denní kúrou?

Po měsíční intenzivní kúře vydrží účinek cca 6 měsíců. Pro dosažení optimálního dlouhodobého účinku doporučujeme tuto kúru aplikovat 2x ročně a v mezičase používat 2 kapky s dávkou oblíbeného krému při večerní péči.

Existuje optimální věk pro aplikaci boosteru?

Doporučujeme aplikaci boosteru od 25-30let, kdy je ten správný čas začít s prevencí vzniku vrásek formou pravidelné večerní péče (2 kapky vmíchané do oblíbeného krému). S intenzivními kúrami je ideální začít až ve věku 35-40 let.