...

... Zdroj: istock.com

Lehký hydratační krém Soft Cream, Annabelle Minerals, annabelleminerals.com, 263 K/50 ml
Bio Levandulový olej na rty, Purity Vision, purityvision.cz, 149 Kč/10 ml
Jemný šampon bez parfemace Perfume - Free Hair and Scalp Hairwash, Natulique, happy-hair.cz, 890 Kč/250 ml
Pleťové rozjasňující sérum Fat Water Pore-Refining Toner Serum, Fenty Skin, sephora.cz, 680 Kč/150 ml
Lak na nehty Moon Twist, Mavala, fann.cz, 169 Kč/5 ml
7
Fotogalerie

Lednové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Jakou kosmetiku vyzkoušet hned zkraje nového roku? Vybraly jsme pro vás produkty, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. 

Šampon pro citlivou pokožku, Natulique

Citlivá pokožka hlavy dokáže pořádně potrápit. Nepříjemné svědění a pálení se navíc teď během zimy, kdy nosíme denně čepice, ještě zhoršují. Pokud i vy aktuálně bojujete s citlivou pokožkou, rozhodně byste měla vyzkoušet novinku v podobě šamponu a kondicionéru Natulique Perfume – Free, který má velmi jemné, ale účinné složení. Obsahuje například protizánětlivou a hýčkající aloe vera, výtažky z borůvek, manga či ovesný extrakt, který vlasy hloubkově hydratuje a eliminuje třepení konečků. Jak je u této dánské značky zvykem, naprostou samozřejmostí je složení bez parabenů, silikonů i sulfátů.

Jemný šampon bez parfemace Perfume - Free Hair and Scalp Hairwash, Natulique, happy-hair.cz, 890 Kč/250 ml
Jemný šampon bez parfemace Perfume - Free Hair and Scalp Hairwash, Natulique, happy-hair.cz, 890 Kč/250 ml | Zdroj: archiv firem

Bio levandulový olej na rty, Purity Vision

Nemusíme snad ani připomínat, že mít neustále po ruce balzám na rty je v tomto období nutnost. Pokud vás suché a popraskané rty obvykle trápí celou zimu, vyzkoušejte nový bio olej na rty, který vytváří jemnou ochrannou vrstvu, která rty vyživuje, chrání proti popraskání a zanechává je sametově hebké a lesklé. Voňavý macerát z levandule lékařské spolu s pečujícími oleji dodá rtům opravdu tu nejlepší péči. Díky malému roll-onu vždy nanesete potřebné množství přímo na rty, nemusíte se tak bát žádného „opatlání“. Navíc skvěle funguje i jako podkladová báze pod rtěnku.

Tip: Nanesením malého množství oleje a masáží zjemníte kůžičku kolem nehtů. Současně také posílíte nehty samotné. Bonusem vám budou krásně voňavé ruce.

Bio Levandulový olej na rty, Purity Vision, purityvision.cz, 149 Kč/10 ml
Bio Levandulový olej na rty, Purity Vision, purityvision.cz, 149 Kč/10 ml | Zdroj: archiv firem

Lehký hydratační krém, Annabelle Minerals

Neuvěřitelně lehký hydratační krém pokožku vyživuje, zanechává ji svěží, snižuje riziko podráždění a také se velmi rychle vstřebává. Proto je jako jeden z mála vhodný jako podklad i pod minerální make-up, který je velmi citlivý na mastný základ. Tuhle novinku samozřejmě vyzkoušejte i v případě, že používáte klasický make-up, nikoliv minerální. Lehký krém je totiž vhodný pro všechny typy pleti včetně mastné a smíšené, eliminuje pocit napnutí, zlepšuje pružnost pokožky a zanechává ji na dlouhou dobu dostatečně hydratovanou. Krém je 100% veganský a obsahuje 95 % přírodních složek, jako jsou například bambucké máslo pro hydrataci, regeneraci a ochranu proti nepříznivým vlivům zvenčí, olej z hroznových semen pro vyhlazení a zklidnění nebo ricinový olej pro jeho antioxidační a protizánětlivé účinky. Určitě vás také potěší, že v duchu #lesswaste je Annabelle Minerals Soft Cream zabalen do skleněné lahvičky s hliníkovým víčkem. Pokud k němu potřebujete pumpu, můžete si ji samostatně koupit na e-shopu a po jeho vypotřebování si ji nechat pro další použití.

Lehký hydratační krém Soft Cream, Annabelle Minerals, annabelleminerals.com, 263 K/50 ml
Lehký hydratační krém Soft Cream, Annabelle Minerals, annabelleminerals.com, 263 K/50 ml | Zdroj: archiv firem

Pleťové rozjasňující sérum, Fenty Skin

Teprve pár dnů je u nás k dostání (exkluzivně na Sephora.cz) nová kosmetická řada zpěvačky Rihanny Fenty Skin. Produkty pečující o pleť byly navrženy tak, aby doplňovaly dekorativní řadu Fenty Beauty. Ve zbrusu nové edici najdete čistič pleti a odličovač make-upu v jednom, hydratační krém s SPF, noční regenerační gelový krém nebo také pleťové rozjasňující sérum, které vyhlazuje póry a eliminuje tmavé skvrny. Jeho jedinečná struktura se okamžitě vstřebá do pleti a zanechá ji hladkou a rozzářenou. A vůni sladkých třešní a fíků si okamžitě zamilujete!

Pleťové rozjasňující sérum Fat Water Pore-Refining Toner Serum, Fenty Skin, sephora.cz, 680 Kč/150 ml
Pleťové rozjasňující sérum Fat Water Pore-Refining Toner Serum, Fenty Skin, sephora.cz, 680 Kč/150 ml | Zdroj: archiv firem

Bio bambucké máslo, Bebutter

Po tipech na péči o vlasy, rty a pleť musí pochopitelně přijít na řadu i produkt, který bude hýčkat naši pokožku. Vyzkoušejte tuhé tělové máslo s rakytníkem a pomerančem, které bojuje nejen s vysušenou pokožkou, ale také se závažnějšími kožními problémy, jako jsou popraskaná kůže, lupénka nebo ekzémy. Český produkt je založen především na spojení bio bambuckého másla a rakytníkového extraktu, díky kterým pokožce poskytne zklidnění, regeneraci, hydrataci a ochranu, omezení stárnutí pleti a zachování její elasticity. Kromě toho obsahuje také kokosový olej, pomerančový esenciální olej, vitamín E, extrakt z rozmarýnu, včelí vosk a lanolin. Přípravek je vybaven praktickým aplikátorem, který zajistí jeho snadné nanášení a lehké rovnoměrné rozetření.

BIO bambucké máslo s rakytníkem a pomerančem, Bebutter, aromatica.cz., 169 Kč/75 ml
BIO bambucké máslo s rakytníkem a pomerančem, Bebutter, aromatica.cz., 169 Kč/75 ml | Zdroj: archiv firem

Lak na nehty, Mavala

I když máme ruce často schované v rukavicích, měly by být precizně upravené. Kromě krému na ruce a pečujícího oleje na kůži tak samozřejmě musíme mít i pořádnou výbavu laků na nehty. Se zbrusu novými odstíny Twist & Shine přichází švýcarská značka Mavala. Metalické, měňavé a třpytivé tóny mísící se perleťovou texturou jsou pro zimní měsíce jako stvořené. Laky mají tradičně jen 5 ml, takže vám nehrozí, že vám vyschnou. Tak, po jakém odstínu sáhnete?

Lak na nehty Moon Twist, Mavala, fann.cz, 169 Kč/5 ml
Lak na nehty Moon Twist, Mavala, fann.cz, 169 Kč/5 ml | Zdroj: archiv firem