.

. Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Kosmetické novinky pro jarní osvěžení pod taktovkou nové oficiální vizážistky AVON Lindy Gunišové

Zimní kožichy a teplé čepice jsme konečně mohli schovat do skříní a můžeme si užívat první teplé jarní dny. AVON přináší několik rozveselujících jarních novinek, díky kterým bude po dlouhé a šedivé zimě příchod dlouho očekávaného nového ročního období ještě radostnější.

Rtěnky ULTRA Creamy a ULTRA Matte

Roušky a respirátory jsou bohužel stále „v módě“ a tak se nám už moc stýská po rtěnkách. AVON nyní přichází s novou řadou rtěnek ULTRA Creamy a ULTRA Matte, které jsou lepší než kdy dřív! Věděli jste, že tato kosmetická společnost prodá po celém světě každou sekundu až 3 rtěnky? Je tak vidět, že je na rtěnky opravdovým odborníkem. AVON naslouchá preferencím svých zákaznic, a proto s novými rtěnkami ULTRA přináší hned tři velké inovace. Rtěnky z řady ULTRA obsahují avokádový olej pro větší hydrataci, novou vůni pro větší potěšení a nový tvar pro větší preciznost. Není se tak čemu divit, že si je ihned zamilovala i nová oficiální vizážistka AVON ČR & SK a influencerka Linda Gunišová. “Výrazné rty zbožňuji a považuji je za symbol ženskosti. Pro denní líčení se skvěle hodí lehká textura a přirozenější barva rtěnek ULTRA Creamy. Při večerním líčení se pak nebojím sáhnout po tmavě rudých odstínech rtěnky ULTRA Matte, která nevysušuje a drží perfektně.” Nová kolekce rtěnek ULTRA obsahuje 24 krémových a 24 matných odstínů – od přirozeně tělových barev, přes svůdnou rudou, až po hravé odstíny fialové. Odhodláte se rozveselit barvami, které jste nikdy nevyzkoušeli?

rtěnka ULTRA Matte
rtěnka ULTRA Matte | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Samoořezávací tužka na obočí ULTRA Precision

Krásně nalíčené rty vyniknou ještě více při perfektně upraveném obočí. Vizážistka Linda Gunišová jako svůj tip uvádí novou samoořezávací tužku na obočí ULTRA Precision, která zajišťuje dokonale přesné vykreslení obočí a snadnou aplikaci. Vybírat můžete ze 4 praktických odstínů – Blonde, Medium Brown, Dark Brown a Soft Black. Podtrhněte svůj pohled s naprostou precizností!

Samoořezávací tužka na obočí ULTRA Precision
Samoořezávací tužka na obočí ULTRA Precision | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Matujicí micelární voda XXL

Čištění pleti je třeba neopomínat i v případě, pokud trávíte většinu dní doma a svůj make up koutek nyní moc často nenavštěvujete. Pleť se v průběhu dne i bez používání líčidel mastí, potí a přijde do kontaktu s nečistotami, je proto potřeba o ni pečovat každý den. Pro rychlý a jednoduchý večerní rituál pro perfektně vyčištěnou pleť doporučujeme micelární vodu Avon Nutraeffects s matujícím účinkem. Ta se díky obsahu proteinů, vitaminu E, výtažků z vrby a rýže zaslouží nejen o hloubkové vyčištění pleti, ale také sjednocuje její tón.

Matující micelární voda
Matující micelární voda | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Jarní jahodový koktejl novinek

Přivítejte jaro sladkou vůní lesních jahod! Nestárnoucí klasiky značkek Avon Senses a Avon Naturals zná téměř každý. Tyto stálice na trhu vítají jaro ve velkém a to jahodovo-jogurtovou kolekcí, z jejíž vůně se vám podlomí kolena. Každá milovnice koupelí a relaxu si v této voňavé řadě Avon Senses WILD STRAWBERRY DREAMS vybere - ať už má ráda dlouhé koupelové dýchánky, nebo rychlou svěží sprchu. Kolekce obsahuje pěnu do koupele, sprchový krém, tělový krém, tělový sprej a tekuté mýdlo na ruce, vše s omamnou vůní šťavnatých lesních jahod a jogurtu. Až se nám sbíhají sliny a vyhlížíme sezonu jahod, mňam!

Tělový krém WILD STRAWBERRY DREAMS
Tělový krém WILD STRAWBERRY DREAMS | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Tělový sprej WILD STRAWBERRY DREAMS
Tělový sprej WILD STRAWBERRY DREAMS | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Pěna do koupele WILD STRAWBERRY DREAMS
Pěna do koupele WILD STRAWBERRY DREAMS | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Sprchový gel WILD STRAWBERRY DREAMS
Sprchový gel WILD STRAWBERRY DREAMS | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

 Mýdlo na ruce WILD SRAWBERRY DREAMS
Mýdlo na ruce WILD SRAWBERRY DREAMS | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

S těmito novinkami od AVONU bude příchod jara hned barevnější a voňavější! A jakou vyzkoušíte vy?