.

. Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Exotická péče o tělo s amazonským máslem cupuacu

Bohatost přírody z celého světa je jedinečná a stojí za to ji využít. Objevte blahodárné kouzlo plodů cupuacu, účinný spojenec na cestě ke krásně bronzující, zdravé a exoticky provoněné pokožce je řada Ziaja Cupuacu.

Ve vzdáleném Amazonii zaujme svou krásou a hodnotnými vlastnostmi okouzlující strom Theobroma grandiflorum, ze kterého je extrahováno máslo cupuacu, hlavní složka produktové řadyZiaja Cupuacu. Je to účinný kosmetický program pro keratinovou obnovu suché a normální pokožky. Sametová konzistence naplněná karamelově ořechovou vůní je s lipidovým koktejlem je perfektní kombinací a požitkem pro všechny smysly. Produkty obsahují navíc vzácné máslo karité, olej z brazilských ořechů a makadamový olej.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Sprchování provoněná relaxace

Aby pokožka vydržela pevná a pružná, rozhlédněte se po přípravcích, které jí dodají dostatečnou hydrataci. V rámci každodenní péče určitě sáhněte po krystalickém sprchovém a koupelovém mýdlu. Pečuje o celé tělo jemně a bez zbytečného vysoušení, dodává pokožce dostatečnou hydrataci. Osvěžující sprcha s okouzlující podmanivou vůní bude skutečným zážitkem.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Ořechový rituál pro zářivou pokožku

Jak vrátit svěžest unavené pokožce? Pomůže vám exfoliační vyhlazující krystalický cukrový peeling. Dopřejte si ho alespoň jednou týdně a přesvědčte se, že hladká pokožka vypadá mnohem mladistvěji. Stačí jemně vmasírovat do navlhčené pokožky. Do okouzlující ořechově karamelové vůně se okamžitě zamilujete!

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Drobné cukrové částečky se pomalu rozpouštějí, kousíčky ořechových skořápek šetrně odstraňují odumřelé svrchní buňky a zanechávají kůži sametově hebkou. Díky blahodárným olejům z brazilských a makadamových ořechů a vzácnému máslu karité přináší Ziaja Cupuacu aktivní výživu vaší pokožce.

Zaměřte se na bronz

Až se slunce schová nebo ztratí svoji sílu, s bronzujícím hydratačním denním krémem a bronzujícím hydratačním a vyživujícím tělovým mlékem můžete získat přirozený, opálený odstín obličeje i těla. Obě péče se vyplatí vzájemně kombinovat. Prozáří zlatavým odstínem Vaši pokožku i pleť, zajistí jí zdravý lesk a optimální dávku hydratace.

.
. | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Nadměrné ztrátě vody z pokožky zabráníte ošetřením pomocí vyživujícího pleťového krému na den i noc s regeneračním a vyhlazujícím účinkem. Snadno se nanáší, nezanechává mastnou vrstvu a po jeho aplikaci zůstává kůže krásně hladká.

Nechte se hýčkat kosmetikou Ziaja Cupuacu s jedinečným složením aktivních složek z exotických koutů světa.