.

. Zdroj: YVES ROCHER

Dopřejte své pleti zelený elixír a nechte ji zazářit

Naše pleť je každý den vystavena množství negativních faktorů. Při dennodenním pobytu v městském prostředí špatně dýchá. Hromadí se v ní toxiny, zhoršuje se její okysličování a schopnost přirozené regenerace. Založte si do 25. října věrnostní kartičku Yves Rocher, získejte Denní omlazující péči Elixir Jeunesse zdarma a dopřejte své pleti detox!

Slovo „detox“ je v posledních letech skloňováno ve všech možných pádech. Možná jste už sama zkusila užívat dietní detoxikační přípravky, pít čisté ovocné a zeleninové šťávy a dodržovat speciální stravovací plán. Myslela jste ale na detox největšího orgánu lidského těla, kterým je vaše pokožka?

Ve městě pleť strádá

Hodiny a dny strávené ve znečištěném ovzduší a podzimním smogu se projevují i méně viditelným způsobem, než jsou šmouhy na vatovém tamponku. Škodlivé látky pronikají kůží a urychlují v buňkách oxidační procesy, které mají vliv na stárnutí naší pleti a tvorbu vrásek. Všechno, co potřebujete, je podpořit regeneraci hloubkové struktury kůže a její přirozenou ochranu před vnějšími faktory urychlujícími stárnutí.

.
. | Zdroj: YVES ROCHER

Zelený elixír pro zářivou pleť

Vyzkoušejte beauty rutinu s řadou Elixir Jeunesse od Yves Rocher a dopřejte své pleti účinnou revitalizaci. Produkty Elixir Jeunesse obsahují koncentrovaný výtažek z rostliny s názvem aphloia, který podporuje přirozené regenerační a detoxikační procesy v pleti.

Ráno začněte den čištěním, aplikací Séra s dvojím účinkem a následně naneste Denní omlazující péči nebo ochranný krém s OF30, který vás navíc ochrání před slunečním zářením. Večer zbavte pleť nečistot a líčidel čisticím gelem a ulehněte s noční omlazující péčí. Vaše pleť bude jasnější, svěží a vrásky budou postupně méně viditelné.

Získejte denní omlazující péči nyní zdarma

Nyní máte šanci využít jedinečnou nabídku pro nové zákazníky – založte si do 25. října věrnostní kartu Yves Rocher a k prvnímu nákupu nad 89 Kč dostanete zdarma plné balení krému z řady Elixir Jeunesse – Denní omlazující péči.

Platí v kamenných obchodech i na e-shopu: www.yves-rocher.cz