Rozjasňovač, odstín dore, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 369 Kč

Rozjasňovač, odstín dore, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 369 Kč Zdroj: archiv firem

Vyživující noční krém Energia, N.A.E., dostupné v drogeriich, 249 Kč/50 ml
Svůdný balzám po opalování, Havlíkova apotéka, havlikovaapoteka.cz, 612 Kč 200 ml
Deodeorant bez hliníkových solí Pure, Borotalco, 85 Kč
...
Anti-pollution denní krém Sedmikráska, Manufaktura, manufaktura.cz, 359 Kč 50 ml
7
Fotogalerie

Červnové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Udělejte si v červnu radost novinkami, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. Vybrali jsme pro vás ty nej!

Denní krém Sedmikráska, Manufaktura

Česká značka Manufaktura a její řada Sedmikráska se před pár dny rozrostly o Anti-pollution denní pleťový krém s výtažky ze sedmikrásky a ovsa. Lehoučký denní krém si zamilujete hned na první „máznutí“! Jedinečný koktejl cenných přírodních ingrediencí zaručí vaší pleti dlouhodobou hydrataci a celodenní ochranu. Krém obsahuje až 98,72 % přírodních složek, například ovesný, mandlový a jojobový olej, výtažky ze sedmikrásky nebo bambucké máslo. Naprostou novinkou je také originální obal, který obsahuje vyměnitelný EKO kalíšek, který po vypotřebování snadno nahradíte novým a ušetříte tak spotřebu obalového materiálu.

Anti-pollution denní krém Sedmikráska, Manufaktura, manufaktura.cz, 359 Kč 50 ml
Anti-pollution denní krém Sedmikráska, Manufaktura, manufaktura.cz, 359 Kč 50 ml | Zdroj: archiv firem

Vyživující noční krém, N.A.E.

Novinkou je také vyživující noční krém od italské organické kosmetiky N.A.E., která je na českém trhu teprve chvíli. Tento noční krém s extraktem z mořské levandule a s organickým slunečnicovým olejem intenzivně vyživuje pokožku, udržuje její pružnost a také ji rozzáří. Díky němu bude každé vaše ráno mnohem příjemnější!

Vyživující noční krém Energia, N.A.E., dostupné v drogeriich, 249 Kč/50 ml
Vyživující noční krém Energia, N.A.E., dostupné v drogeriich, 249 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Rozjasňovač v tyčince, Yves Rocher

V následujících měsících můžeme ubrat na make-upu, ale naopak musíme přidat trochu třpytu, který vypadá na opálené pleti osvícené slunečními paprsky naprosto dokonale. Vyzkoušejte nové krémové rozjasňovače v tyčince od Yves Rocher, které jsou jemné, nelepí a krásně se roztírají. Jsou dostupné ve dvou odstínech, jeden je vhodnější pro světlejší pleť, druhý zase pro tmavší. Praktickou tyčinku můžete mít stále u sebe v kabelce a efekt blýskavé pleti kdykoliv během dne zintenzivnit. Rozjasňovače navíc obsahují více než 82 % složek přírodního původu.

Rozjasňovač, odstín dore, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 369 Kč
Rozjasňovač, odstín dore, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 369 Kč | Zdroj: archiv firem

Opalovací gelový krém, Piz Buin

Blíží se čas slunění, a tak je třeba vybavit se produkty, které budou naši pokožku chránit. Švýcarská značka Piz Buin přináší letos novinku v podobě opalovacího krémového gelu, který zanechává pokožku hedvábně hladkou. Fluidní textura se velmi snadno a rychle roztírá a díky suchému finiši se můžete ihned po natření celého těla obléknout, aniž byste si oblečení umastili. Kromě slunečních paprsků chrání pokožku také před chlórem i slanou vodou. Je velmi šetrný, takže ho můžete používat i na obličej (klidně jako podklad pod make-up).

Opalovací gelový krém Hydroinfusion Sun Gel Cream SPF 15, Piz Buin, prodává fann.cz, 549 Kč/150ml
Opalovací gelový krém Hydroinfusion Sun Gel Cream SPF 15, Piz Buin, prodává fann.cz, 549 Kč/150ml | Zdroj: archiv firem

Svůdný balzám po opalování, Havlíkova apotéka

Kromě ochrany potřebuje ale naše pokožka také důkladnou péči. Proto se vám rozhodně bude hodit balzám na zklidnění a regeneraci pokožky s anti-age efektem, který pokožku po opalování vyživí, dodá jí potřebné vitamíny a minerály a pomůže jí rychle načerpat ztracenou vláhu. Svůdný balzám z Ochranné řady navíc dokáže pokožku zasaženou sluncem zklidnit a ochránit před stárnutím. Obsahuje extrakt z mořské řasy, kyselinu hyaluronovou, arganový, meruňkový, kokosový a slunečnicový olej a také ženšen, který jako bonus posiluje tón pleti a její pevnost.

Svůdný balzám po opalování, Havlíkova apotéka, havlikovaapoteka.cz, 612 Kč 200 ml
Svůdný balzám po opalování, Havlíkova apotéka, havlikovaapoteka.cz, 612 Kč 200 ml | Zdroj: archiv firem

Tuhý deodorant bez hliníku, Borotalco

Italská značka Borotalco přichází před létem s novinkou v řadě Pure v podobě tuhého deodorantu bez obsahu hliníkových solí a alkoholu, který poskytne pokožce ochranu před zápachem až na 48 hodin. Má příjemnou a dlouhotrvající vůní, která se krásně snese s jakýmkoliv parfémem. Jeho balení je ideální do kabelky, a tak ho můžete mít neustále u sebe. A pokud máte pokožku v podpaží velmi citlivou, rozhodně se v tomto případě nemusíte bát podráždění. Je opravdu velmi šetrný!

Deodeorant bez hliníkových solí Pure, Borotalco, 85 Kč
Deodeorant bez hliníkových solí Pure, Borotalco, 85 Kč | Zdroj: archiv firem