Arganový olej Sefiros BIO, vivantis.cz, 265 Kč/100 ml

Arganový olej Sefiros BIO, vivantis.cz, 265 Kč/100 ml Zdroj: archiv firem

Krém na ruce, A DERMA, cena 149,- Kč
Lak na nehty, Rimmel London by Rita Ora, odstín Moonlight Magic, 46 Kč
Balzám na rty balmi - Moisturising Lip Balm SPF 15, příchuť vanilka, 149 Kč
Lak na vlasy a pěnové tužidlo, oboje Schwarzkopf taft Power Express, cca 80 Kč
Rychlý jemný odličovač a Fresh Jelly Lotion, oboje WASO by Shiseido, 950 Kč/150 ml
7
Fotogalerie

Kosmetické produkty, bez kterých se v lednu neobejdete!

Nový rok si žádá také určitou obměnu vašich kosmetických zásob. Našly jsme pro vás kosmetické novinky a produkty, o kterých jste možná ještě neslyšela, které jednou vyzkoušíte a zamilujete si je! 

Jemný odličovač a gelový krém

Nenašla jste ještě přípravek, který by jednoduše a rychle odlíčil i několik vrstev řasenky nebo matnou rtěnku? Seznamte se s tímto zázrakem! Gelový odličovač na bázi medu, který pění i bez použití vody, zvládne během pár sekund odlíčit každý make-up. Po opláchnutí zanechává pleť hebkou a vyhlazenou. Po něm ještě dopřejte své pleti péči v podobě hydratačního gelového krému, který pokožku načechrá u pomáhá v ní udržet potřebnou vodu.

Rychlý jemný odličovač a Fresh Jelly Lotion, oboje WASO by Shiseido, 950 Kč/150 ml
Rychlý jemný odličovač a Fresh Jelly Lotion, oboje WASO by Shiseido, 950 Kč/150 ml | Zdroj: archiv firem

Luxusní balzám na rty

To, že je v zimě důležité pravidelně promazávat rty, není žádná novinka. Jenže ne každý balzám vám může vyhovovat. Vyzkoušejte novinku, která zvláčňuje, hydratuje a božsky voní. My doporučujeme příchuť vanilky, která je ukrytá v designové zlaté kostce. V zimě ochrání vaše rty před mrazem i větrem, v létě zase před prudkým sluncem. Díky ochrannému filtru brání poškození rtů a udržuje je mladistvé.

Balzám na rty balmi - Moisturising Lip Balm SPF 15, příchuť vanilka, 149 Kč
Balzám na rty balmi - Moisturising Lip Balm SPF 15, příchuť vanilka, 149 Kč | Zdroj: archiv firem

Zázračný arganový olej

Arganový olej je jedním z nejvzácnějších olejů na světě. Přidává se do kosmetických produktů, ale také si ho můžete koupit v čisté, nejvíce účinné podobě. Obsahuje esenciální mastné kyseliny, antioxidanty, vitamíny a minerály, jež prokazují mimořádné hydratační, zjemňující a výživné účinky. Používat ho můžete prakticky na celé tělo. Po odlíčení místo hydratačního krému, jako koupelový nebo masážní olej, sérum na vlasy, olej na zjemnění nehtové kůžičky nebo peeling na rty. Zkrátka zázrak!

Arganový olej Sefiros BIO, vivantis.cz, 265 Kč/100 ml
Arganový olej Sefiros BIO, vivantis.cz, 265 Kč/100 ml | Zdroj: archiv firem

Magický lak na nehty

Našly jsme pro vás lak, který je jako stvořený pro zimní měsíce. Odstín Moonlight Magic se třpytí jako noční obloha. A co je na něm ještě skvělé? Je rychleschnoucí a vydrží klidně i týden. Navíc má složení 3v1, které obsahuje podkladovou vrstvu, bohatou barvu, ale také lesklý vrchní lak. A cena je taky úžasná! Takže není na co čekat.

Lak na nehty, Rimmel London by Rita Ora, odstín Moonlight Magic, 46 Kč
Lak na nehty, Rimmel London by Rita Ora, odstín Moonlight Magic, 46 Kč | Zdroj: archiv firem

Superrychlý lak a tužidlo na vlasy

Rychlý styling vlasů s maximálním efektem a dlouhou výdrží. To je přesně to, po čem toužíme. Lak na vlasy Power Express zajistí vašim vlasům bleskově rychlou a především suchou fixaci a sametově hladký účes. Když před vyfoukáním vlasů použijete ještě tužidlo, které zaručuje objem a žádné slepování, budou vaše vlasy perfektní a účes vydrží opravdu dlouho!

Lak na vlasy a pěnové tužidlo, oboje Schwarzkopf taft Power Express, cca 80 Kč
Lak na vlasy a pěnové tužidlo, oboje Schwarzkopf taft Power Express, cca 80 Kč | Zdroj: archiv firem

Krém na suché ruce

Krém na ruce je v zimě naprostou nutností. Ideálně mít jeden v práci, jeden v kabelce a nějaký pořádný hutný doma na noc. Ideálního pomocníka do kabelky jsme našly v krému A-DERMA Crème Mains s ovsem, panthenolem a vitamínem E. Je lehké konzistence a rychle se vstřebá, takže ideální pro ty, kteří trpí na suché ruce a musí se mazat několikrát denně. Je vhodný i pro citlivou a podrážděnou pokožku a je přesně tak malý, abyste ho mohla mít při sobě prakticky kdykoliv!

Krém na ruce, A DERMA, cena 149,- Kč
Krém na ruce, A DERMA, cena 149,- Kč | Zdroj: Archiv firem