Video placeholde

Helen Mirren a Jane Fonda hvězdami pařížské přehlídky

V rámci pařížského fashion weeku proběhla také vůbec první přehlídka, za níž nestála módní, ale kosmetická firma. Francouzský gigant L'Oréal nechal postavit molo přímo na Champs-Élysées a kromě modelek na něj vyslal i svoje ambasadorky – v čele se sedmdesátnicemi Helen Mirren a Jane Fondou. A nutno říct, že obě dámy vypadaly neskutečně!

Velkolepá show nazvaná Le Defilé byla nejen přehlídkou nejnovějších trendů v líčení (celkem zahrnovala na sedmdesát looků), ale i šatů, o něž se postaralo osmnáct různých módních domů. Kromě Helen a Jane zazářily také modelky Doutzen Kroes, Irina Shayk, Barbara Palvin či Bianca Balti, exotické krásky Liya Kebede, Adwoa Aboah, Grace Bol, Winnie Harlow, zpěvačka Sheryl Cole nebo teprve šestnáctiletá Thylane Blondeau, která bývala v dětství označována za nejkrásnější holčičku na světě.

Módní přehlídka L'Oréal na PFW
Módní přehlídka L'Oréal na PFW | Zdroj: Profimedia.cz

Přes mládí, krásu a odlišnosti jednotlivých modelek si však pro sebe nejvíce pozornosti ukradly právě Jane Fonda a Helen Mirren. Helen, která reprezentovala pánský styl, kráčela po molu energicky a na jeho konci sebevědomě zapózovala s hůlkou, zatímco Jane Fonda v tygřím vzoru našlapovala sice opatrně, ale v polovině mola se zcela spontánně a srdečně začala zdravit se svými přáteli v publiku. Podívejte se, jak to oběma dámám slušelo.

Jane Fonda a Helen Mirren na přehlídce L'Oréal
Jane Fonda a Helen Mirren na přehlídce L'Oréal | Zdroj: Profimedia.cz