Video placeholde

Erdem x H&M: Podívejte se na ukázku z nové exkluzivní kolekce

Už za necelé tři týdny vstoupí do obchodů kolekce, která je výsledkem další spolupráce módního řetězce H&M a luxusní designérské značky. Tentokrát půjde o návrháře, jehož šaty nosí i Kate Middleton. Podívejte se na malou ochutnávku z kolekce. 

Květinový vzor na černém podkladu, krajka, volány a nekompromisní ženskost – tak by se dala shrnout nejnovější spolupráce H&M x Erdem, která vstoupí do obchodů už 2. listopadu. K tomu decentní kostka, viktoriánské límečky, plisé, mašle, sem tam zvířecí vzor a svetry v současném skandinávském stylu. To všechno zahrnul do své kolekce kanadský návrhář tureckého původu Erdem Moralıoğlu, jehož tvorbu si zamilovaly i vévodkyně z Cambridge a její sestra Pippa nebo hollywoodské herečky v čele s Emmou Watson, Keirou Knightley nebo Cate Blanchett.

Pokud vám připadalo, že móda je v poslední době přesycena stylem athleisure (nadvláda mikin, tenisek a obecně sportovního stylu), pak budete touto vysoce elegantní kolekcí nadšená. A vypadá to, že zkrátka nepřijdou ani pánové. Alespoň soudě podle vyjádření návrháře o nových výzvách nebo podle reklamy, kde jsou vedle modelek k vidění i modelové. Natáčel ji režisér s výrazným vizuálním stylem Baz Luhrmann, který stojí za filmy Romeo + Julie, Moulin Rouge, Austrálie nebo Velký Gatsby.

Video placeholde