Video placeholde

Kolik se podařilo soutěžícím shodit? Hubneme do plavek je ve finále!

Naše soutěž se sice jmenuje Hubneme do plavek, ale mnohem víc než o hubnutí je o zdravém životním stylu. Jak to letos celé dopadlo?

A je to tady! 13. ročník soutěže Hubneme do plavek skončil a naše soutěžící jsou opět na startu. Na startu nového života v duchu zdravého životního stylu. Jak se jim nyní povede, je na nich.

Od nás dostaly podrobný manuál, rady a tipy odborníků a také příjemný bonus v podobě několika shozených kil a centimetrů. Za jejich píli je odborníci jen chválili, protože přestože jejich úbytky nejsou závratné, každá z nich pochopila, kde byl její problém a na čem bylo důležité zapracovat nejvíc. Stručně řečeno, na začátku soutěže všechny jedly opravdu hodně málo a teprve se učily, že jídlo je fajn, jak ho do sebe dostat víc, a přitom nepřibrat.

Ale užily si také jednotlivá soustředění, ať už vaření pod taktovkou Jany Králikové v Gourmet Academy nebo cvičení a běh do schodů v novém oblečení od F&F pod dohledem Víta Živného, ale i vlasovou proměnu a focení s účesy od Honzy Těšíka a s přípravky Nivea. Odměnou za jejich snažení jsou jim také krásné ceny od dalších partnerů soutěže, jako jsou Eta, Oriflame, Tefal, CK Vítkovice Tours a další. První místo může získat vždy jen jedna, ale pro nás vyhrály opět všechny. Minimálně to bylo znát díky úsměvům na jejich tvářích. A my jim přejeme v dalším zdravém životě jen to nej. Děkujeme také Kafe Pragovka za umožnění uspořádání závěrečného vyhlášení výsledků soutěže.

Jak si vedly jednotlivé soutěžící, si můžete přečíst za pár dní na našem webu nebo v aktuálním vydání časopisu Dieta.

Kupte si srpnové číslo s Lucií Borhyovou přes sms:

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

DIETA1808W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: DIETA1808W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 50 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje Czech News Center, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.

...
... | Zdroj: red