Také Karolína Plíšková vyrazila k moři.

Také Karolína Plíšková vyrazila k moři. Zdroj: Instagram

Černá je její oblíbená barva, prozradila Karolína Plíšková po focení s Ondřejem Pýchou
Krásná tvář, dlouhé nohy a duše rebelky. Karolína Plíšková by mohla být z fleku modelka
Karolína Plíšková
Karolína Plíšková u moře. Ukázala sexy postavičku i tetování.
Karolína Plíšková patří mezi nejhezčí tenistky na okruhu WTA
19
Fotogalerie

Karolína Plíšková předvedla vnady přímo na kurtu! Má se čím chlubit?

Česká tenistka Karolína Plíšková (24) zažívá nejen štěstí v soukromém životě, ale i úspěchy na turnajích. Díky tropickým teplotám, které panovaly ve Spojených státech, kde se konal jeden z těch prestižních, se bylo i na co koukat. Tedy kromě jejích výkonů… 

Půvabné tenistce Karolíně Plíškové se začalo dařit vše, na co sáhla. Loni v létě získala nejvyšší titul kariéry v Cincinnati a pak došla do finále US Open. A šťastná hvězda ji provázela i ve Spojených státech na turnaji v Indian Wells, kde se z českých šesti hráček jako jediná probojovala až do semifinále. Přestože podle odborníků byla největší favoritkou na výhru, právě v semifinále podlehla ruské soupeřce Světlaně Kuzněcovové.

V Kalifornii v průběhu zmíněného prestižního turnaje teploty překročily tropickou třicítku, a tak nebylo divu, že se Karolína Plíšková strojila jen do světlých a lehkých oblečků, z nichž může občas něco vykouknout… Což se také stalo a podařilo se to zachytit na fotografii, na níž v předklonu předvedla ňadra. Mnozí fajnšmejkři si tak jistě přišli na své, když spatřili tenistčiny sexy partie, ke kterým má normálně přístup jen její přítel.