Jaké budou trendy svatebních šatů na rok 2018?

Jaké budou trendy svatebních šatů na rok 2018? Zdroj: Brides.com

Nevěsty, zbystřete! Představujeme 7 svatebních trendů na rok 2018

Plánujete příští rok svatbu a teprve se chystáte vybírat šaty? Máme pro vás několik zásadních trendů přímo z newyorského Bridal Fashion Weeku, který představil ty nejkrásnější svatební šaty pro sezonu jaro/léto 2018.

Na letošním newyorském Bridal Fashion Weeku nechyběla jména jako Carolina Herrera, Vera Wang nebo Elie Saab. Nečekanými doplňky byly černé stuhy, peleríny nebo kostýmy. Nahlédněte do naší fotogalerie a prohlédněte si sedm trendů, o kterých potřebuje vědět každá nevěsta.

Pokračování 2 / 9

Černá

Pastelové barvy nikoho nepřekvapí, proto buďte originální a nebojte se sáhnout po černé barvě. Vera Wang zvýraznila své asymetrické šaty velkými černými květy, zatímco Marchesa a Carolina Herrera použily černou stuhu a jednoduše je uvázaly kolem pasu šatů. Reem Acra se nebála vytvořit černé svatební šaty, inspirované Snídaní u Tiffanyho.

Pokračování 3 / 9

Výrazné šperky

Příští rok bude ve znamení šperků, proto se nebojte sáhnout po něčem výraznějším. Svatební Fashion Week okouzlila show libanonské designérky Reem Acry, která představila černé šaty se všitými náhrdelníky. Také modely Monique Lhuillier doplňovaly aplikace z perel a krystalů, které zdobily nejen krk, ale i ramena.

Pokračování 4 / 9

Peleríny

Není to úplně běžný svatební doplněk, ale jisté kouzlo má. Navíc pokud se váš den D uskuteční v chladnějších měsících, jistě rukávy ve formě peleríny oceníte. Pokud se vám líbí jen jako módní prvek, můžete je mít z taftu, namísto závoje. Módní návrháři Elie Saab a Monique Lhuillier na tento doplněk vsadili a nešlápli vedle.

Pokračování 5 / 9

Květiny

Některé modely z kolekce jara 2018 ani jako svatební šaty nevypadají. To však neznamená, že se jimi nemůžete inspirovat. Designéři jako Naeem Khan, Hougton nebo Reem Acra představili svatební šaty s barevnými, tištěnými a vyšívanými květy, které se jistě brzy stanou velkým hitem. Pokud plánujete svatbu jako zahradní slavnost, pak tento styl rozhodně zvažte.

Pokračování 6 / 9

Zdobené závoje

Pokud si představujete malý, lehký závoj, rychle na něj zapomeňte. Příští rok bude přát dramatickým závojům. Trendy budou dlouhé, vyšívané s drobnými květy. Návrháři jako Elie Saab nebo Marchesa představili zdobené šaty s výraznými závoji, protože více je někdy opravdu více.

Pokračování 7 / 9

Separate styl

Pokud chcete něco originálnějšího, vsaďte na tzv. separate styl. Nebojte se své svatební šaty "rozdělit"! Nebáli se toho ani módní návrháři jako Oscar de la Renta nebo Carolina Herrera. V módě budou jak kalhoty, tak tylové sukně.

Pokračování 8 / 9

Nabírané sukně

Je pravda, že tanec v těchto šatech nebude úplně snadný. Budete se v nich však cítit jako opravdová princezna. Nabírané sukně se vrací zase do módy a ty nejkrásnější kousky představili módní návrháři jako Vera Wang, Christian Siriano nebo módní značka Viktor & Rolf.

Pokračování 9 / 9

Inspirovat se můžete i v minulosti. Podívejte se na video, jaké svatební šaty se nosily v posledních 100 letech.

Video placeholde