„V životě jsem vyhrála jen jednou,“ říká herečka Eliška Křenková. Jak to má se sportem?

„V životě jsem vyhrála jen jednou,“ říká herečka Eliška Křenková. Jak to má se sportem? Zdroj: Mall TV

Eliška Křenková: Sport nejradši sleduju v partě z pohodlí obýváku

„Asi do obýváku,“ odpovídá se smíchem Eliška Křenková na otázku, kam nejdál se za sportem vydala jako fanoušek. V olympijské anketě česká herečka prozradila, kdo je podle ní největší česká sportovní osobnost, který sport ji osobně nejvíc baví a komu fandí na Zimních olympijských hrách 2022 v Pekingu.

V životě vyhrála jen jednou, ale se sportem to zrovna nesouviselo. Jak to má česká herečka Eliška Křenková, pokud jde o pohyb? Který sport ji nejvíc baví? Jak prožívala výhru českých hokejistů v Naganu nebo triumf Ester Ledecké v Pchjongčchangu? Sleduje letošní zimní olympijské hry v Pekingu? Které disciplíny ji dostávají do fanouškovského varu? A kdo je podle ní největší osobností českého sportu? Podívejte se na video.

Eliška Křenková (*1990) je česká herečka, absolventka DAMU, která se publiku poprvé představila v menší roli v seriálu Ulice. Od té doby ušla dlouhou cestu a dnes patří mezi nejobsazovanější herečky své generace. Letos jste ji mohli vidět v dramatu Marťanské lodě či v novince režiséra Olma Omerzua Atlas ptáků. V posledních letech zaujala také výkonem v psychologickém thrilleru Tiché doteky a za roli Báry v road movie Všechno bude byla oceněna Českým lvem.

Eliška Křenková