Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Grafika: Kristýna Dobeš Moučková Zdroj: iStock.com

Sex je pro ně alfou a omegou života: Která znamení zvěrokruhu jsou nejvášnivější?

Říká se, že některá znamení zvěrokruhu jsou tak vášnivá a smyslná, že se skutečně vyplatí s nimi alespoň jednou v životě zažít sex. Která patří mezi přeborníky v posteli, již vám zajistí nezapomenutelný erotický zážitek?

Beran

Berani vládnou sexuálnímu apetitu a nikdy neváhají udělat první krok. Jsou dominantní a vůdčí. Rádi svádějí a chtějí vám dokázat, že jsou v posteli nejlepší. V posteli však dokážou být i velmi něžní, nedají dopustit na mazlení a nikdy nezapomínají na intimní potřeby svého protějšku.

TIP NA VIDEO: Velký horoskop lásky na rok 2023

Video placeholde

Beran
Beran | Zdroj: iStock

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Býk

Býka je definicí slova smyslný! Lidé narození v tomto znamení touží po intimních dotecích a různých druzích potěšení, aby uspokojili své fyzické potřeby. Nejenže věří na kvalitní milostné hrátky, ale doprovázejí je také nikdy nekončícím mazlením. Býci upřednostňují romantiku před žhavým a zvrhlým sexem. Jsou to rození milenci v pravém slova smyslu.

Býk
Býk | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 5

Rak

Raci opravdu chtějí, aby jejich sexuální setkání byla láskyplná a smyslná. Dokážou vás ohromit svou výdrží a silou představivosti, přičemž obojí ve vás zanechá touhu po dalším kole. Chtějí si užít sex se všemi emocemi a citovým propojením. Mají trpělivost, nikdy na vás nebudou v ničem naléhat, ale jakmile se jednou dostanou do postele a vzruší se, dokážou partnerovi způsobit intenzivní orgasmy.

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 5

Štír

Sexy Štíři vynikají pikantními nápady a touhou po dobrodružství a intimitě. Pokud jde o milování, jsou pro každý kink. Jako králové sexu se nikdy nebojí převzít iniciativu, ale jsou také nesmírně vybíraví – uzdu své erotické touhy popustí opravdu jen s partnerem, s nímž si jsou stoprocentně jistí.

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 5

Střelec

Střelci jsou koketní a nemají problém se záletnictvím. Jelikož jsou ohnivým znamením, potřebují neustále nové podněty a nová dobrodružství. Střelci mají někdy strach ze závazků, ale v ložnici jsou vždy pro svobodomyslné vzrušení. Jak již bylo řečeno, Střelec se dokáže vyřádit kdykoli a kdekoli a touží mít sex na různých netradičních místech.

Střelec
Střelec | Zdroj: iStock