Video placeholde

Kolekce šperků Disney právě v prodeji! Prozradíme vám kde!

Šperkařství Pandora si pro malé i velké fanynky pohádek připravilo speciální limitovanou kolekci Disney. Tyto ručně dokončované šperky inspirované především Mickeym a Minnie, ale i dalšími ikonickými postavami z Disney příběhů jsou ideálním vánočním dárkem nejen pro malé princezny, ale i pro dospělé ženy, které se tak alespoň na chvilku ponoří do světa kouzel a splněných snů. 

Nejenom období kolem Vánoc může být kouzelné! Díky kolekci šperků Disney si můžete užít i pohádkový podzim plný zábavy a radosti. Představujeme vám nové drobné ozdoby Disney do medailonků PANDORA, které jsou společně s dalšími kolekcemi drobných ozdob k dostání samostatně, abyste je mohli libovolně kombinovat a popustit uzdu své fantazii.

Nádherné kousky s Disney tematikou jsou inovativně navrženy a překrásně vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů z etických zdrojů a lze je snadno kombinovat s ostatními šperky PANDORA, které společně vetknou úžasné pocity a úchvatné příběhy do vašeho stylingu. Nechte prostřednictvím šperků uvolnit vaše vnitřní kouzlo a sněte každý den!

Na zbrusu novou kolekci se podívejte přímo ZDE!

Chcete vyhrát šperky z nové kolekce Disney? Stačí jen zachytit kouzlo všedního dne a tuto fotku nahrát spolu s popiskem do 20. 10. 2017 přímo ZDE!