.

.

Temperamentní a sebevědomá žena. Jaké trendy si pro ni nachystal letošní podzim?

Najít styl, který přesně vystihuje sebevědomou a energickou ženu, která prožívá život s vášní není vždy snadné. Přesně to nabízí ateliérová kolekce Karen Millen. Nechte se oslnit dokonalým zpracováním šatů a luxusními látkami. Oblékněte outfi, který vám dodá pocit vyjímečnosti.

Chladná newyorská zima

Výrazná kapsulová kolekce je navrhnuta v rámci londýnského ateliéru tak, abyste mohli chytře kombinovat základní prvky šatníku. Inspirací se pro tuto sezonu stala chladná newyorská zima. KM představila luxusní látky, neuvěřitelně měkké kašmírové svetry, okázalé vesty, hedvábné topy a plisované sukně, které vypadají naprosto božsky při procházce zimním městem.

.....
..... | Zdroj: Karen Millen

Dotek luxusu

K letošnímu podzimu a zimě vévodí nejen dekadentní samet, ale i umělá kožešina, která se stává perfektní a zároveň stylovou ochranou před chladem. Dopřejte si příjemný dotek luxusu, jakmile teploty klesnou.

.....
..... | Zdroj: Karen Millen

Důvtip a nadčasovost

V ateliérové kolekci se odráží nadčasovost, a jako vždy i pozornost k detailu, pro kterou je Karen Millen tak dobře známá. Důkazem jsou ručně malované akvarelové květiny zdobící půvabné blůzy a ikonické pouzdrové šaty obepínající tělo. Jejich důvtipné umístění nejen přivádí látky k životu, ale také zdůrazňuje ženské křivky.

.....
..... | Zdroj: Karen Millen