Kde koupíte nejkrásnější valentýnské prádlo?

Kde koupíte nejkrásnější valentýnské prádlo? Zdroj: Instagram @loungeunderwear a @skims

Boux Avenue, podprsenka 61 eur, kalhotky 27 eur, asos.com
Calzedonia, 319 Kč, calzedonia.com
Calzedonia, 369 Kč, calzedonia.com
Calzedonia, 459 Kč, calzedonia.com
Dora Larsen, podprsenka 1900 Kč, kalhotky 1400 Kč, doralarsen.com
30
Fotogalerie

Punčocháče se vzkazem, krajková srdíčka i Barbie růžová: Takhle vypadá nejkrásnější sexy prádlo letošního Valentýna!

Po nekonečném šedivém lednu je tu konečně únor a spolu s ním svátek svatého Valentýna. Jeho popularita je sice individuální, ale minimálně dokáže přitáhnout pozornost k něčemu příjemnému – lásce, sexu a vzájemné blízkosti. Jak už to bývá, s Valentýnem se úzce pojí i nejrůznější dárky v čele se sexy spodním prádlem. Ať už chcete být obdarována nebo si sama dopřát něco frivolně krásného, pojďte se s námi podívat, které sexy kousky se urodily v letošních kolekcích a jaké trendy jim vládnou.

Když se řekne sexy prádlo, zpravidla si představíme krajkový červený set s podprsenkou, kalhotkami a třeba i s podvazkovým pásem. Letošní rok se tomuto stereotypu nevyhýbá, nicméně současně je znát i příklon k trendy prvkům, které vládnou letošní módě. Hned v závěsu za neotřesitelnou červenou barvou se tak ve valentýnských kolekcích objevují něžné i výraznější odstíny Barbie Pink v čele s kampaní značky Skims, ve které září zpěvačka Lana del Rey.

TIP NA VIDEO: Kim Kardashian představila spodní prádlo s bradavkami

Video placeholde

Není divu, že se loňský filmový hit, který znovu postavil na piedestal blonďatou panenku a růžovou barvu, odráží právě v módě spodního prádla. Ta je letos roztomilejší, hravější i doslovnější – častěji se objevuje motiv červených srdíček, ať už v podobě jednotlivých výšivek nebo delikátnější krajky. Sem tam přitahují pozornost také mašle (třeba v podobě vázání na podprsence), které se staly ústředním motivem takzvané girly estetiky. Rafinovanost i avantgarda ustupují do pozadí, teď letí klasická svůdnost a něha.

Vedle tradičního spodního prádla se však letos nabízí zaměřit pozornost i na punčocháče, které mohou posloužit jako koření valentýnského outfitu. Vysloveně se nabízí červené nebo vínové, které se staly absolutním módním hitem už na podzim, poté vítaným doplňkem k vánočním outfitům a nyní si hodlají podmanit i Valentýna. Anebo můžete vsadit na easter egg v podobě „tajného“ vzkazu, které na jednoduché transparentní punčocháče vyšívá značka Saint Sass. Záleží pak jen na vás, v jaké výši nohou tuto výšivku chcete mít.

Kde koupíte nejkrásnější valentýnské prádlo? Podívejte se do fotogalerie v úvodu článku.