Kde koupíte chic náušnice, které pozvednou denní outfit?

Kde koupíte chic náušnice, které pozvednou denní outfit? Zdroj: Instagram @makeupbyirmart, @sofiarichiegrainge a @sasha.mei

& Other Stories, 19 eur, stories.com
& Other Stories, 25 eur, stories.com
Aeyde, 3800 Kč, aeyde.com
Aeyde, 4550 Kč, aeyde.com
Aeyde, 4550 Kč, aeyde.com
33
Fotogalerie

Nezbytný doplněk chic minimalistek: Tento masivní šperk pozvedne váš pracovní outfit

Miluje je Hailey Bieber a pravdou je, že dokážou upoutat pozornost. Řeč je o náušnicích, které svým tvarem a leskem evokují opulentní luxus, ve skutečnosti se ale stávají kořením minimalistických pracovních outfitů. Podlehnete jejich kouzlu také?

Jestli někomu můžeme poděkovat za trend masivních náušnic, pak je to bezesporu současná It girlHailey Bieber. Ta má ve své sbírce několik obdivovaných kousků – od klasických zlatých kruhů přes „slzy“ značky Bottega Veneta, které se ocitly na nejednom wish listu, až po různě proplétané tvary typu uzel či croissant. Jakkoli to zní legračně, ve skutečnosti je řeč o náušnicích střední velikosti, které umně oscilují mezi opulencí osmdesátých let a devadesátkovým minimalismem, což z nich činí ideální doplněk současných basic outfitů.

TIP NA VIDEO: Inspirujte se, jak nosit zimní pokrývky hlavy

Video placeholde

Nápadné náušnice, které připomínají dřívější módu klipsových kousků, se stávají ideálním protějškem zejména těch outfitů, kterým dominují střihy v pánském stylu – mezi takové patří třeba dlouhé rovné kabáty, oblekové kalhoty nebo oversize blejzry. Takzvanému corporate chic (nebo také office core) stylu dodávají jemný punc luxusu i náboj ve stylu power dressing – tedy způsobu odívání, který se zrodil v 80. letech v reakci na pronikání žen do firem, ve kterých do té doby dominovali muži.

Stejně tak ale můžeme o náušnicích přemýšlet čistě jen jako o módním doplňku, který nám pomůže vyladit outfit do práce. Vedle slz či uzlů letí i širší (polo)kruhy a jemnější geometrické, nebo naopak organické tvary. Všem přitom sluší žlutý i bílý kov, takže jestli jsou pro vás zlaté „croissanty“ Hailey Bieber příliš výstřední, klidně si zvolte něco o kapku decentnějšího.

Kde koupíte náušnice, jež pozvednou minimalistický outfit? Podívejte se do fotogalerie v úvodu článku.