Jak se obléct na silvestrovskou party?

Jak se obléct na silvestrovskou party? Zdroj: Instagram @bettinalooney @greceghanem @heartzeena

Sametové šaty, Zara, 1399 Kč, zara.com
Košile, Zara, 1199 Kč, zara.com
Sametový overal, Mango, 3999 Kč, mango.com
Mini šaty, Ganni, 325 eur, ganni.com
Třpytivé punčocháče, Zara, 299 Kč, zara.com
35
Fotogalerie

Pohodlí na horách, nebo opulentní party? 6 zábavných nápadů na silvestrovské outfity

Finální noc roku 2023 se nezadržitelně blíží. Pokud právě ladíte poslední detaily na silvestrovskou oslavu, je nejvyšší čas sestavit také svůj outfit. Z bezradného tápání vás může vyvést následující šestice nápadů na efektní, přitom ale pohodlné módní kombinace, se kterými obstojíte jak na třpytivém večírku, tak u krbu na horské chatě.

Kostýmek a party punčochy

Výrazné party punčochy ovládly závěr letošního roku. Kromě trendy červených se nosí také metalické nebo posázené štrasovými kamínky. K nim můžete na závěrečnou silvestrovskou noc obléct overal nebo třeba kostýmek, jehož součástí je buď mini sukně, nebo šortky. Pak už jen stačí přidat výrazné šperky a slingback lodičky nebo sandálky na vysokém podpatku a platformě.

TIP NA VIDEO: Tělové silonky – módní faux pas, nebo společenská nutnost?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 6

Sametový overal

Opulentní samet si pravidelně spojujeme především s vánočním obdobím. Kromě outfitů ke stromečku nebo na vánoční večírek jej ale můžete využít i během sestavování silvestrovské kreace. Krásně vynikne na kalhotovém obleku, ale také na overalu, k němuž můžete přidat kontrastně barevné party sandálky, menší kabelku do ruky a vše završit štrasovými šperky. V jednoduchosti je krása, tento outfit – ač ve své podstatě minimalistický – ale udělá na finální party roku velkou parádu.

Pokračování 3 / 6

Co-ord set s peřím

Peříčkové lemy zdobící sjednocené komplety se mezi trendy prvky večírkové módy drží už několikátou sezónu za sebou. Jejich nespornou výhodou je, že se v outfitu postarají o veškerou okázalost a již nevyžadují žádný náročnější styling. Pro extra pohodlí můžete zvolit oblíbené party pyžamo, které kromě postele využijete i na tanečním parketu, případně můžete obléct elegantnější co-ord set složený z topu na ramínka a širokých kalhot.

Pokračování 4 / 6

Mermaid šaty

Šaty složené z drobných metalických plátků nebo flitrů, jež vás promění v živoucí mořskou vílu, si podmanily letošní party sezónu. Ač jejich barvy evokují spíše rozkvetlé jarní období, díky lesku s nimi zazáříte i uprostřed zimy. Tento kousek je sám o sobě dost výrazný, a tak jej pouze podtrhněte neutrálními sandálky či lodičkami a do stejného tónu sladěným psaníčkem či malou kabelkou.

Pokračování 5 / 6

Stříbrné kalhoty

Kdybyste si letos měli vybrat pouze jeden party kousek, jenž by obohatil vaši skříň, který byste zvolili? Trendy mluví jasně: stříbrné kalhoty. Jsou extra cool, stačí je spárovat s černými kousky a klidně je můžete vynést i v lednu na drink do baru. Zkombinujte je s basic topem a blejzrem a podle stylu oslavy k nim obujte buď lodičky, nebo třeba neutrální kotníkové boty.

Pokračování 6 / 6

Svetr a pohorky

Čeká vás silvestrovská party na horách? V tom případě outfit uzpůsobte outdoorovému okolí. I v případě, že zvolíte klasickou kombinaci chunky svetru a pohodlných kalhot nebo džínů, můžete do celku zakomponovat nepatrný náznak aktuálních módních hitů. Letos vám nejlépe poslouží červené akcenty, které absolutně válcují zimní trendy. Pro odlehčený vibe doplňte kombinaci o cool pohorky a nezapomeňte ani na vlněný kulich nebo baret.

Inspiraci na módní kousky vhodné pro silvestrovskou party najdete ve fotogalerii v úvodu článku.