Kde koupíte nové zimní doplňky? Nahlédněte do fotogalerie.

Kde koupíte nové zimní doplňky? Nahlédněte do fotogalerie. Zdroj: Instagram @marinechtl, @hannastefansson a marieheyman

Bolero, Arket, 59 eur, arket.com
Faux fur límec na kabát, By Malene Birger, 110 eur, bymalenebirger.com
Kožíškové manžety, By Malene Birger, 80 eur, bymalenebirger.com
Maxi šála, ME+EM, 6600 Kč, meandem.com
Nadkolenky, Calzedonia, 299 Kč, calzedonia.com
31
Fotogalerie

Tajná vrstva, díky které nezmrznete. Znáte tyto netradiční zimní doplňky?

Aktuální předpověď počasí stabilně hlásí teploty kolem nuly. To znamená, že už můžete vytáhnout dlouhou péřovku. Anebo svůj oblíbený kabát vybavit „tajnými“ vrstvami, díky kterým zůstanete v teple a chic. Které by vám neměly chybět?

Mezi zimní doplňky už pěkných pár sezón nepatří jen obligátní šály, čepice a rukavice, popřípadě praktické nákrčníky nebo trendy balaklavy. V posledních letech se kolekce zejména skandinávských značek plní také důmyslnými kousky, které vás bezpečně ochrání před promrznutím, současně se ale stávají přirozenou a trochu skrytou součástí outfitu. Tyto módní vychytávky a tajné vrstvy oblečení umožňují člověku zůstat v teple, aniž by se musel nabalovat jako sněhulák.

TIP NA VIDEO: Jak nosit stylové pokrývky hlavy?

Video placeholde

Patří sem zejména hybridní doplňky, které vznikly spojením dvou prvků anebo fungují jako přidané vrstvy oblečení:

  • pletené náprsenky s rolákem – chrání nejcitlivější oblast krku, ale i hrudi, což se hodí, když máte třeba svetr s výstřihem do V

  • prodloužené rukavice, které fungují i jako návleky na zápěstí – skvělé, když si chcete namísto svetru obléknout třeba pletenou vestu

  • šály opatřené kapucí – budou se hodit při nenadálé chumelenici

  • anebo třeba cropped ponča a peleríny, jež se nosí jako vrstva přes kabát – oproti šále lépe chrání ramena

Tyto nové zimní doplňky jsou nejen užitečné, ale i chic. Zpravidla mají minimalistický nerušivý design, ale mohou se stát také nečekanou součástí outfitu – třeba když si pod klasický tmavý vlněný kabát navrstvíte prošívaný límec s kapucí ve stylu péřovky. Stejně tak můžete vsadit na výraznější barvu – i ryze praktický nákrčník s rolákem může být cestou, jak dodat outfitu aktuálně oblíbený červený akcent. Vysloveně noblesně pak vypadají zmíněné peleríny, které se vrství přes kabáty, tentokrát pro změnu tón v tónu.

Kde koupíte nové praktické zimní doplňky? Nahlédněte do fotogalerie v úvodu článku.