.

.

TEST - Bílé tenisky

Bílé tenisky jsou hitem sezóny...bla bla bla

huhjklkmk

hjjjjnjknjnnj ale co dál? V posledních měsících na Instagramu opět trenduje kousek, který nejspíš už máte ve skříni. Nadčasová klasika, jež obstojí v dlouhé řadě ležérních kombinací – svetr s tenkými bretaňskými pruhy. Není to vysloveně trend ve smyslu něčeho svěžího a neokoukaného, ale spíš důkaz, že základy šatníku nás opravdu podrží i v dobách nejistoty, kdy už ani nemáme náladu či motivaci se příliš strojit.

bla bla bla

ale co dál? V posledních měsících na Instagramu opět trenduje kousek, který nejspíš už máte ve skříni. Nadčasová klasika, jež obstojí v dlouhé řadě ležérních kombinací – svetr s tenkými bretaňskými pruhy. Není to vysloveně trend ve smyslu něčeho svěžího a neokoukaného, ale spíš důkaz, že základy šatníku nás opravdu podrží i v dobách nejistoty, kdy už ani nemáme náladu či motivaci se příliš strojit. ale co dál? V posledních měsících na Instagramu opět trenduje kousek, který nejspíš už máte ve skříni. Nadčasová klasika, jež obstojí v dlouhé řadě ležérních kombinací – svetr s tenkými bretaňskými pruhy. Není to vysloveně trend ve smyslu něčeho svěžího a neokoukaného, ale spíš důkaz, že základy šatníku nás opravdu podrží i v dobách nejistoty, kdy už ani nemáme náladu či motivaci se příliš strojit.

me náladu či motivaci se příliš strojit. ale co dál? V posledních měsících na Instagramu opět trenduje kousek, který nejspíš už máte ve skříni. Nadčasová klasika, jež obstojí v dlouhé řadě ležérních kombinací – svetr s tenkými bretaňskými pruhy. Není to vysloveně trend ve smyslu něčeho svěžího a neokoukaného, ale spíš důkaz, že základy šatníku nás opravdu podrží i v dobách nejistoty, kdy už ani nemáme náladu či motivaci se příliš strojit.