Jak si nazdobit vánoční stromeček?

Jak si nazdobit vánoční stromeček? Zdroj: Instagram @francescaperks, @juliesfi a @jessie_bush

Jak nazdobit vánoční stromek na poslední chvíli? Vsaďte na trend, který zbožňují módní expertky

Přemýšlíte, čím letos ozvláštnit vánoční stromeček? Inspirovat se můžete mimo jiné zimními módními trendy, které se dají překvapivě snadno aplikovat i na sváteční výzdobu. Jak na to?

Tradiční skleněné vánoční ozdoby mají letos velkou konkurenci. Vliv na podobu vánočního stromečku totiž překvapivě může mít i móda, která v roce 2023 přinesla několik výrazných girl trendů. Od něžné baletní estetiky na jaře přes letní Barbie mánii jsme se postupně přenesli k podzimní a zimní fascinaci červenými preppy doplňky. Magazín Who What Wear v této souvislosti dokonce hovoří o specifickém dívčím slovníku, který na sociálních sítích „zasel“ několik virálních hashtagů – namátkou třeba #girldinner nebo #girlmath.

TIP NA VIDEO: Jak hezky zabalit měkký dárek?

Video placeholde

Z módního hlediska se pak přirozenou součástí „dívčího hnutí“ staly mini sukně, punčocháče, boty lakovky Mary Jane či mokasíny a v poslední době především mašle do vlasů, které doslova zaplavily Instagram. S blížícími se Vánocemi se tato estetika přirozeně potkává s vánočním dekorem, který si o červenou a mašle vysloveně říká (dlouhodobě je tento styl populární zejména ve Velké Británii). Jestli tedy chcete letos svůj stromeček ozdobit v duchu posledních trendů, není nic jednoduššího než vsadit na touch of red a roztomilé mašle. Žádné speciální přitom nejsou potřeba, stačí na stromeček přivázat obyčejné textilní pentle.

Inspirace z Instagramu: Jaký stromeček mají letos doma módní influencerky?