Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Tyto ženy nestárnou! Která znamení zvěrokruhu s věkem zrají jako víno?

Každá žena je krásná svým vlastním způsobem. Některá znamení ale umí stárnout s grácií a přibývajícími roky nabývají na sebevědomí a přirozené atraktivitě. Která to jsou? Patříte k nim i vy? Pokud byste se náhodou v tomto zvěrokruhovém seznamu nenašli, nezoufejte. Stáří si samozřejmě můžete užít naplno i tak – stačí mít pozitivní naladění a znát svou hodnotu.

Beran

Ženy narozené ve znamení Berana jsou dobrodružné a přirozeně sebevědomé. Mají odvahu a snadno překonávají své vnitřní obavy. Čím jsou starší, tím jsou sice klidnější, ale jejich divoká jiskra v nich zůstává. Dokonce i ve stáří milují vzrušující život, po němž vždy toužily. S přibývajícím věkem se stávají otevřenější a upřímnější, dokonce i samy k sobě. To je činí velmi přitažlivými.

TIP NA VIDEO: Co vás čeká v lásce do konce letošního roku?

Video placeholde

Beran
Beran | Zdroj: iStock

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 4

Blíženci

Ženy Blíženkyně stárnou pomalu a skoro to na nich není vidět. Jsou bezstarostné a rády si uchovávají dětské nadšení. Vlastním potomkům stačí i v pokročilejším věku a rády se neustále učí něco nového – právě díky tomu jejich duch nikdy nestárne. Čím jsou starší, tím jsou zajímavější, pozbývají neohrabanosti v pohybech a nevinnosti v očích. Jsou elegantní a ušlechtilé a jejich ženskost vzkvétá s každým rokem.

Blíženci
Blíženci | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 4

Rak

Ženy ve znamení Raka jsou od přírody ženské, půvabné a atraktivní. Často jsou však plaché, aby to ukázaly i navenek. V dospívání mívají problémy se sebedůvěrou a stahují se do sebe. Proto se těmto ženám začíná dařit mnohem později, obvykle až když dosáhnou čtyřicítky. To už totiž vědí, co to je sebeláska. Jakmile se začnou mít rády, dosáhnou vnitřní harmonie, která z nich bude jen zářit. Muže přitahují svým šarmem, sofistikovaností a vnitřní rovnováhou.

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 4

Panna

Panna je v mládí nenápadná myška, která si neuvědomuje, jak je krásná a atraktivní. Nosí vytahané oblečení, vyhýbá se botám na vysokém podpatku a ani se nesnaží přimět muže, aby se na ni podívali. Teprve po letech se v ní probouzí ženskost a ona si konečně uvědomuje sílu krásy, která z ní vyzařuje i navenek. Tehdy se Panna stane skutečnou královnou srdcí všech. Dokáže si udržet svoji krásu a mladistvý vzhled spoustu let. Vypadá, jako by nad ní čas ztratil veškerou moc.

Panna
Panna | Zdroj: iStock