Video placeholde

Marta Jandová: Chci zestárnout tak, abych pořád vypadala jako já

Marta Jandová patří mezi ty české zpěvačky, kterým se podařilo prosadit i za hranicemi. Po mnoha letech koncertování s kapelou Die Happy se ale vrátila do rodné hroudy: původně si doma chtěla na rok oddychnout, letos už to ale bude 13 let, co v Česku zakotvila natrvalo. Co ji v životě naplňuje, díky čemu je spokojená a jak (ne)řeší stárnutí, prozradila v rozhovoru pro dubnovou Dietu.

V dubnu jí bude 48 let, vrásky z vrásek si ale rozhodně nedělá. Zpěvačka Marta Jandová (provdaná Marta Verner) se stala tváří dubnového čísla časopisu Dieta a ve velkém rozhovoru prozradila, jak (ne)řeší přibývající roky. „Chci zestárnout tak, abych pořád vypadala jako Marta Jandová. Ne jako narozeninový balonek s vrásčitým krkem. Mám vrásky? No a co. Hlavně ať jsme zdraví,“ vysvětlila v rozhovoru, proč se stárnutím moc netrápí.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz

Během covidu se rozhodla dostat do formy, a tak se zaměřila na cvičení, ale také víc než kdy dříve ordinuje v kuchyni. Nic se ale nemá přehánět. „Jsem, jaká jsem. Když se trochu hlídám, sluší mi to víc, když doma pácháme škody, je to horší,“ zhodnotila Jandová svůj vztah k dietám a hubnutí. Nikdy jsem nebyla extra hubená, měla jsem prsa, ale když se chytře obléknu, vypadám štíhle. A lidi mi pak říkají: Vy vůbec nejste tak tlustá, jak vypadáte v tý televizi!“ dodává s úsměvem.

TIP NA VIDEO: Jak to vypadalo na focení titulky s Martou Jandovou? Nahlédněte do zákulisí!

Video placeholde

Celý rozhovor se zpěvačkou Martou Jandovou najdete v dubnovém čísle časopisu Dieta. Koupit si ho můžete v naší on-line trafice iKiosek.cz. Dnes objednáte, zítra ho máte ve schránce. A doprava je zdarma!

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: Profimedia.cz