Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Grafika: Kristýna Dobeš Moučková Zdroj: iStock.com

Sex na jednu noc: Která znamení dávají přednost rychlovce před vztahem?

Pokud jde o srdeční záležitosti, na světě existují vztahy všech barev. Od letmých úletů až po trvalé partnerství a manželství. Existují také lidé, kteří dávají přednost známostem na jednu noc před budováním dlouhodobého vztahu. Která znamení to jsou a jaké k tomu mají důvody?

Váhy

Jedinou metlou existence Vah je jejich nerozhodná povaha. Často dávají přednost rychlovkám prostě proto, že nevěří, že si dovedou správně vybrat. Trvalý vztah proto zpravidla získají až ve chvíli, kdy udělá krok někdo rozhodnější, kdo si je doslova vybere.

Váhy
Váhy | Zdroj: iStock

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 3

Štír

Záhadní Štíři jsou fascinováni lidmi. Důvodem, proč toto tajemné vodní znamení dává přednost románkům na jednu noc před trvalými vztahy, je fakt, že milují experimenty v sexu a chtějí poznat co nejvíc milenců. Málokdy cítí potřebu zapustit kořeny a skutečně se usadit. Štíři mají toulavé srdce a není snadné je přimět, aby zůstali věrní jednomu člověku po celý život.

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 3

Střelec

Toto ohnivé znamení má prchavé zájmy a má problém se k něčemu dlouhodobě zavázat, raději proto pěstují povrchní vztahy. Důvod? Chtějí se vyhnout neshodám, které se v trvalém vztahu s někým, s kým děláte společná rozhodnutí, chtě nechtě časem objeví. Spousta Střelců proto dává přednost rychlému romantickému sblížení před trvalým vztahem, který je potřeba společně budovat.

Střelec
Střelec | Zdroj: iStock